Milyen szülők ezek! Mit tehetek? Nagyon nemtörödöm mondon bánnak velem. Egészségügyben folyton elhanyagolnak, olyan is volt, hogy 1 éve nem látott orvos.
A napokban csipett meg egy darázs, ott ahol anyajegyem volt, és az anyajegy beszakadt. Könyörögnöm kellet, hogy megnézethessem egy szakemberrel.
Anyám jelleme is kibirhatatlan:
Akármit elmondanék neki, mint anya-lánya, azt mindig "önérdekben" használja ki, nem tartja tiszteletben a személyes teremet sem, olyan példa volt, hogy beleolvasott a privát üzeneteimbe. És egyszer elmondtam neki egyt titkok, és szülőértekezleten elárulta, mindenki előtt! Vagy olyanokat mond nekem hogy beverem a kapafogaidat, és folyton NAGY szamárnak hiv, peddig nagyon jó tanuló vagyok. És ritkán vesz nekem ruhát, folyton az ő "elhasznált" drabjait kapom meg, ő meg vesz magának másikat. Egyszer azért nem vett nekem meg egy könyvet (amit ÉN SAJÁT pénzzel fizettem volna) mert akkor nem marad időm elvégezni a háimunkát helyette.
Apám:
Részeges, agresziv (velem is, nagyon gyakran). Olyan volt, hogy egyzser nem kaptam szerepet valamiben, ÉS hulla részegen elment a szereposztó házához és követlte hogy vegyenek be! Azóta pánikbeteg lettem, de nem léphetek ki, és nincs bennük annyi emberség hogy elvigyenek egy szakemberhez. Amugy asztalnál, csámcsog, esik ki az étel a szájából, teliszájjal beszél, gusztustalan, az undor fog el tölle. Nagyon müveletlen ember, még azokkal a kevesekkel is igy viselkedik akik még barátságosan közelednek hozzá
14/L
Az én szüleim is ilyenek. Több éve nem látott orvos, pedig vannak gondjaim (szédülés,elmegy néha a szemem világa).
A többi dolog is, amt leírtál nagyon hasonlít az én helyzetemhez. Annyira kérlek kedves kérdező, hogy vigyázz magadra, nehogy lelkileg mégjobban tönkretegyenek.
Tanulj sokat a suliban és kitartás :) aztán ha minden jól megy lesz melód, és talán egy kis albérlet is kezdetnek. Elköltözöl minél hamarabb és nyugodtabb életed lesz.
A te szüleid példát mutattak :) elrettentő példát. Legalább megjegyzed, hogy "na ilyen nem leszek a gyerekeimmel"
Nem fognak már megváltozni sajnos. De belőled lehet még becsületes ember :) és mivel korán kell felnőlj hamarabb fogsz elszakadni tőlük
Sok siker és kitartást :*
15/L
- 14 évesen nem kell anyuci-apuci keze, hogy dokihoz menj. Fogod a tajodat és elballagsz
Amúgy mindkét szülőd jó gyökér, már bocs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!