Egészségügyben dolgozó dohányosok, hogy bírjátok a teljes cigitilalmat?
Figyelt kérdés
Milyen messze kell menni, ha rá akartok gyújtani? Kevesebbet szívtok január óta munkaidőben? Voltak a munkahelyeden olyanok akik leszoktak emiatt? Mi van, ha esik az eső? Sárban nem lesz koszos a nadrág-zokni-papucs? Mennyire kellemetlen Nektek úgy általában, vagy van aki kifejezetten örül neki?2012. júl. 19. 17:28
1/4 anonim válasza:
kimondottan senki sem örül neki, de az egészségügyben, kórházak stb, eddig sem díjazta a betegek közelében is dohányzást, ezért nem nagy változás ez a mostani sem...
+ aki becsületesen dolgozik, az nem ér rá ilyenekkel foglalkozni, így nagyon nem is hiányzik munkaidő alatt...
2/4 A kérdező kommentje:
Hát azért én emlékszem rá, hogy amikor 2003/2004-ben két különböző kórházban is voltam a nővérek szívták rendesen a teakonyhában...
Az egyik legnagyobb vidéki megyei kórház közelében lakom, és ott bizony mindig állnak fehér ruhás nők a porta előtt, ami bizony jó 200 méterre van a kórház bejáratától, képzelem aki ráadásul vmlyik felső emeleten dolgozik. A legdurvább az volt, hogy már márciusban egyszál vékony ruhában ácsorogtak a sárban...
2012. júl. 24. 17:53
3/4 anonim válasza:
Akik nálunk cigiznek, azokat most is látom a kórház előtt. Engem nem érint, nem is érnék rá kimászkálni. Nagyon rossznak tartom, hogy papolunk a cigi káros hatásairól ugy , hogy a doki szájában ott a cigi.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom... Látva a sok tüdőrákos embert, az életük utolsó napjaiban valahogy elvette a kedvemet a dohányzástól. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!