Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mi vezethet...

Szerintetek mi vezethet ahhoz, hogy egy gyermek megölje a saját szüleit?

Figyelt kérdés

Most itt van ez a kislány, aki halálra szúrkálta az anyját, de másokról is hallani ilyesmit. A szülök hibája is ez? Túl szigorú vagy túl engedékeny..melyik a nagyobb gond?

Apukám alkoholista, tönkre tette az egész gyerekkoromat, sose kaptam tőle dicsérő szavakat, csak pofonokat..mégse lettem volna soha képes megölni, de még gondolni se rá. Akkor ez a nő, akit a 14 éves lánya saját kezével ölt meg mit követhetett el? Tudom, hogy az indok az volt, hogy tiltotta a barátjától, de nem tudom elhinni, hogy bárki ezért öljön.

2016. febr. 3. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
32%
utolsó, elmondom még egyszer..az anyja nem tiltotta el minden pasitól, csak azoktól akik rossz hatással voltak az ő kis szeme fényére. Vagyis az utolsó kettőtől... a többivel nem volt semmi baja, bulizni is engedte a kontroll alatt senyvedő kicsi lányát...csupán azt nem akarta hogy egy drogos, vagy egy sokkal idősebb pasi legyen a lányával. Sokan a két kezüket összetették volna ha olyan anyjuk van mint szegény nő, aki a lelkét kidolgozta a lányáért. És hidd már el, hogy nem volt rossz élete...
2016. febr. 4. 20:33
 72/76 anonim ***** válasza:
81%

#71, nézd, nyilván ezeket a dolgokat körbe fogják járni a megfelelő szakértők, de én elvi lehetetlenségnek látom, hogy valaki egy ilyen szituban "per hecc" gyilkolt volna, azt gondolom, hogy arra mindig elég mély, hosszú távú és ütős okok szoktak lenni. Vagy ha hirtelen indulat, akkor az ember szúr egyszer vagy kétszer de nem kilencven-sokszor... az mindig nagyfokú gyűlöletet mutat.

Ha meg a tett elkövetésekor drogtól vagy alkoholtól beszámíthatatlan állapotban lett volna, arról valszeg már rég hallottunk volna.

2016. febr. 4. 20:47
 73/76 anonim ***** válasza:
0%
Ez részben az anya hibája. Nem nevelte normálisan. A másik meg, hogy ép eszű embernek ilyen nem jutna eszébe, szóval neveléstől függetlenül nem normális a gyerek. Az ilyen egy pszichopata.
2016. febr. 4. 21:47
 74/76 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyébként instant válasz a kérdésedre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2016. febr. 4. 23:35
 75/76 anonim ***** válasza:
55%
A volt évfolyamtársam az apját ölte meg (az anyjával karöltve). Nem tudni, mi folyt a négy fal között annó, de a csaj alkoholista apjának még a haverjai is azt mondták, hogy "Nem meglepő, hogy ez történt".
2016. febr. 5. 15:42
 76/76 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mindig oka van, ezért mindig jogos
2016. aug. 14. 13:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!