"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat 14 éves lánya és annak barátja szóváltást követően több késszúrással megölte a lány édesanyját."
az ember nem gonoszan születik,nincs alapjáraton rossz ember,minden cselekedetnek nyomós oka lehet,nem ismerjük a körülményeket,hogy hogyan éltek.én pl.pont azért költöztem anyámtól messzire mert iszonyu cinikus,egy pasim se jó neki,pedig igen tekintélyes a férjem is,és az őnagyanyja olyan hogy egy hétig ott voltam és már rángatott az ideg,görcsbe állt a kezem,annyira kegyetlenül tud 24 órában morgolódni,undoritó viselkedésssel.lehet ott nem az volt a probléma,de az indokot ismerni kell.
2016. jan. 27. 14:45
2/22 anonim válasza:
Aki ilyet tesz annak ELÉGGÉ NYOMÓS OKA van.
Ez most olyan hogy én nem szeretem bántani a kutyákat, de ha meg akar harapni akkor nincs mit tenni, nem állhatok egy helyben. Nagy egy ilyet nagyíts fel olyan szintre. Valószínűleg nem tudsz elképzelni olyan helyzetet, amiben indokolt lenne, de olyat eltudsz képzelni, amit más nem.
Pl egy kutyabarátállatmentőidiótának (általában nem ilyenek!) mondd el ezt, és téged fog lebaszni, mert szegény kutya.
2016. jan. 27. 14:52
3/22 anonim válasza:
A gyilkosságra nyilván nincs bocsánat, de 14 éves gyerek nem jut el magától erre a pontra. Sok ilyen esetben kiderül, hogy a gyereket szexuális vagy más úton bántalmazták otthon. De lehetett akár drog hatása alatt is. Mindenesetre szörnyű, hogy ilyen megtörténhet!
2016. jan. 27. 14:53
4/22 anonim válasza:
Igazából olyan is van, hogy csak eldurran a gyerek agya - nem minden esetben van szülői bántalmazás - hallottam olyat is hogy rendes családi háttere volt, mégis megölte a szüleit meg a kistestvérét - van aki gonosszá válik magától is
2016. jan. 27. 15:13
5/22 anonim válasza:
Ha a lány nem született pszichopata, akkor csak azt Isten a tudója, hogy mit tett vele előzőleg (értsd: csecsemőként és kisgyerekkorban) az anyja. Ne abból indulj ki, hogy csak jó anyák vannak.
Nagyon sajnálom a kislányt, ha áldozat volt.
2016. jan. 27. 15:40
6/22 anonim válasza:
Mindenki olyannak állítja be a szülőket, hogy mind mennyire csodás, hibátlan és tökéletes, amit tesznek.
Megsúgom, rengeteg olyan embernek nem kéne gyereket vállalnia, akiknek van. Bár én is és az egyik bátyám is olyan típusúak voltunk, hogy előbb bántottuk volna saját magunkat, mint bárki mást (többedik öngyilkossági próbálkozás után kezdtünk el pszichológushoz járni), aztán amint lehetett, egyből leléptünk. Nem véletlenül hagyta el őt se mindenki apámtól kezdve a barátain át a gyerekeiig.
Igen is vannak ROSSZ szülők és aki inkább erre vetemedik, annak tényleg hatalmas, nyomós indoka lehet. Semmiképpen se tudnám a gyerek rovására írni.
2016. jan. 27. 15:42
7/22 anonim válasza:
Miért pontozzák le azokat, akik nem kezdik el a gyereket szidni?
2016. jan. 27. 15:43
8/22 A kérdező kommentje:
A lány nem volt áldozat semmilyen téren. (Biztos forrásból tudom.)
2016. jan. 27. 15:51
9/22 anonim válasza:
Nem részletezem, hogy hogyan, de pont ma olvastam ezt az indexen és közben arra gondoltam, hogy "na ez a lány 15 évvel ez előtt én is lehettem volna". Tudod, van olyan, aki olyan anya mellett nő fel, hogy embert próbáló számára ezt nem megtenni az anyjával, mint amit ez a 14 éves lány megtett. Ha néhány történetet leírnék a gyerekkoromból, akkor te magad is meglepődnél, hogy én nem tettem azt meg 14 évesen, amit ez a lány megtett. (már, ha hasonló körülményeknek köszönhető a dolog)
2016. jan. 27. 15:53
10/22 anonim válasza:
Azt, hogy "biztos forrásból tudod", szerintem hanyagoljuk. Ha csak nem te nem éltél együtt velük, akkor ne biztos forrásozz, mert nem tudhatod se te, se senki, hogy a zárt ajtók között mi folyik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!