Homofób szülők! Mit tennétek a gyermeketekkel, ha bevallaná, hogy a saját neméhez (is) vonzódik?
Figyelt kérdés
Nem divatból, mielőtt még bárki is előállna ezzel.2015. jún. 6. 17:43
1/9 anonim válasza:
Én először pityeregnék picit, amikor nem látja a gyerekem, de utána mindenben támogatnám és elfogadnám úgy ahogy van. A legfontosabb az ő boldogsága. Ha egy azonos neműben találja meg a lelkitársát hát legyen. Bántana, hogy nem lesz tőle unokám.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok homofób, így elfogadnám.
3/9 anonim válasza:
#2: Nem biztos, hogy nem lesz unokád, mert sok homoszexuális szeretne gyereket. Ha nő a lányod, akkor egyszerű, megoldja, hogy terhes legyen.
Férfiaknál is elképzelhető, ha máshogy nem, sperma donor lesz.
Az homik legtöbbje meg igazából biszexuális. rengeteg ilyen embert ismerek, és vannak gyerekeik.
4/9 anonim válasza:
"tevedsz, a homofob az aki fel a bezartsagtol"
Az a Klausztrofóbiás te eszes :D
Am meg a homofobok utálják a melegeket szal nem lenne célszerű egy ilyen vallomás előttük.
5/9 anonim válasza:
#4 igazad van! Ez eszembe sem jutott, látod. Akkor nincs félnivalóm. Eleinte ahogy írtam bántana, de felé nem mutatnám, 1 nap alatt meg elfogadnám. Szóval én biztos támogatnám és nem lennék a kegyetlen anyja, aki emiatt cseszegeti.
6/9 anonim válasza:
én csak akkor fogadnám el ha genetikailag kimutatnák,hogy tényleg meleg.Akkor azt mondanám ez van én így is szeretem és nincs vele semmi probléma,de ha azt mutatnák ki hogy ez csak a fejecskéjében van(ez inkább tiniknél fordul elő) akkor nem tudnám elviselni.
7/9 anonim válasza:
Feltenném magamnak a kérdést: 'jobban gyűlölöm a b*zikat, mint amennyire a gyermekem szeretem?'
Igyekeznék elfogadni.
8/9 anonim válasza:
Elfogadnám. Mindenféleképpen. Ha a lányomnak ez jelenti a boldogságot, támogatnám. ( 2 gyerekes anya)
9/9 anonim válasza:
Mi az hogy genetikailag is kimutatják????? Jó ÉG :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!