Hogyan kérhetné el a saját pénzét? (Nincs 18 éves)
hát igen, sajnos akkor nem a saját pénze. bár nem értem, ha már ad a szülő zsebpénzt akkor hadd költse már arra a gyerek amire szüksége van. inkább költse a gépre mint , hogy elmekizze.
minden hónapban kap pénzt? ez esetben várjon amíg összegyűlik rá , tegye mindig félre. más megoldás nem jut eszembe
Akkor ez nem zsebpénz, a zsebpénz az amit a kölyök markába nyomnak rendszeresen.
Akkor ez inkább olyan takarékpénz. Nincs 18 éves, hát akkor mennyi? 6? Kissé konkrétabban...
Szerintem ne mondjon mást, ne hazudozzon, életre elveszíti a bizalmat. Anyukájától nem tud kérni? Ha az apjától kér miért olyan biztos, hogy elutasítja? Én nem tenném rá a fejemet.
Ha minden kötél szakad, diákmunkát nem tud vállalni?
Ja, azt hittem legalább 16.
Na akkor bírja ki és kérjen egy nagy összcsaládi ajándékot magának Karácsonyra egy új gép formájában.
hát itt lehetséges az az eset is, hogy az a zsebpénz, ami már évek óta gyűlik, az olyan, mint az egyszeri zöld disznó...nem is létezik.
Ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!