Miért van az hogy a bátyám süthet muffint én meg nem süthetek egy saját receptű sütit?
Ma szerettem volna sütni egy sütit, hogy meglepjem vele a családot, de apa nem engedte. azt mondta hogy neki nem kell az én sz*r sütim. De a bátyám bezzeg akármikor csinálhat muffint, de én nem süthetek olyan sütit aminek én találtam ki a receptjét. Nem hagyja hogy próbálkozzak. Miért nem süthetek sütit?:(( nagyon szomorú lettem hogy azt mondta apa hogy nem kell neki a sz*r sütim. És ez ráadásul egy meglepi lett volna.:(
15\L
majd amikor egyedül vagy otthon csináld meg.. utólag megkóstolják, és rájönnek , hogy mégse olyan rossz.:))
nekem is ilyenek, mindig leszólták amiket csináltam. ma már árulom a tortáimat. nem jutottam volna el ide, ha elfogadom amikor leszólják.:)
"én nem süthetek olyan sütit aminek én találtam ki a receptjét."
Na valszeg ez itt a gond. Először próbáld meg követni más receptjét, ne alkotni, az még profi cukrászoknak is sok évnyi tanulás után megy csak. és valljuk be a mai árak melett egy elrontott süti elég nagy költség, hogy csak úgy vakon próbálkozzon az ember.
Szerintem ott keresd a problémát, hogy kreatívkodni szeretnél. Egy muffint nem nehéz elkészíteni, nem is kerül sokba és hamar megvan. Az általad kitalált receptnek pedig kitudja mi lesz a vége, lehet hogy kőkemény lesz vagy pocsék lesz az íze.
Keress egy alap muffin receptet te is. Azon is ki lehet élni a fantáziád, hisz azt teszel bele amit akarsz, úgy dekorálod ahogy akarod és szinte biztos, hogy finom lesz :)
Nagyon köszönöm a válaszokat, már egyáltalán nem vagyok szomorú mert végre megértettem hogy igen, valószínűleg máshoz kellenek a hozzávalók. Kedves 2. Válaszoló! Meg fogom majd csinálni a sütit és köszönöm a bátorítást:) biztos nagyon finom tortákat csinálsz.
Kedves utolsó, háát apának nagyon fájt a feje és ez még jobban rátett sajos. De aztán szinte rögtön bocsánatot kért és azt mondta hogy holnap ha maradnak alapanyagok megcsinálhatom a sütit és biztos nagyon finom lesz. Aztán mondta hogy amikor kicsi voltam, a homok sütiim is nagyon finomak voltak:D úgyhogy most nincs harag.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!