Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek egy apának nem...

Szerintetek egy apának nem szégyen, ha a fia jobban szereti az exét (ex mostohaanyát) mint a saját apját?

Figyelt kérdés

Hétvégén egyszerre voltunk az egyik áruház parkolójában. A gyerkőc az anyjával és annak új párjával indult befelé, az exem a bolt oldalánál várakozott, én az új párommal jöttem kifelé.

A kisfiú (7 éves, 2,5 éves korától 6,5 éves koráig voltam minden 2. hétvégén a "mostoha anyja") meglátott, odarohant hozzám, és a nyakamba ugrott. Észrevette az apját is, de inkább hozzám jött oda.

Az apja vérig volt sértve, holott én nem gondolom hogy hibás lennék. Váltottunk pár szót az anyjával, azt mondta Karácsony előtt találkozott a gyerek az apjával, azóta az apja lesz.rja.

2015. márc. 10. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne szégyen, jó voltál vele nem?
2015. márc. 10. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
MÁr 1 éve vadidegen vagyok számára, mégis szívesebben jön hozzám mint az apjához.
2015. márc. 10. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A szimpátia és szeretet nem függ össze a vérségi kapcsolattal.
2015. márc. 10. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!