Ha van saját pénzem abba beleszólhatnak a szüleim?
18 éves korod előtt nem írhatsz egyedül alá szerződést. Tehát ha új előfizetéssel/új SIM kártyával akarsz telefont venni, azt nem tudod a szüleiddel intézni.
Ha nem kell hozzá új SIM, pl. kártyafüggetlen, akkor ahhoz nem kell szerződést aláírni, megveheted egyedül is a telefomt.
Szüleid mivel indokolják, hogy ne vedd meg a telót?
Szia. Szerintem igazuk van szüleidnek. Abból a pénzből, amiből, te az iphone-t akarod megvenni, vehetnél mondjuk egy kevésbé drága telefont meg ruhákat, esetleg a szüleidet/nagyszüleidet meg leped valami kis ajándékkal (anyukádnal virág, apudnak meg valami desszert, mert alkoholt nem adnak ki neked) és hidd el jó érzés lesz a lelkednek is, telefonod is van és ha jól gazdálkodsz akkor még marad is belőle. Nem tudom mennyit kérnek el manapság egy iphone-ért, mert nekem jó az "ócska" 20.000 forintos telefon is, de egy jobb kategóriás telefont már tudsz venni 50 körül, vagy olcsóbban.
Nem éri meg ilyenre pazarolni a pénzed. Hidd el nem kell sok idő és megbánod. Nem rosszból mondom én sem, a kommentelők, de még a szüleid sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!