Szülők, ha a fiatok egy szakítás miatt nem akar magának barátnőt és saját családot akkor ti mit tennétek?
fél évig jártatok? szerintem ezen túl lehet tenni magadat. hidd el nekem, majd mindenki átesett ezen. én is 2 éve. ez van, beletörődtem, azóta van új kapcsolatom. tanultam a régi hibákból.
19 évesen még kár ilyet kijelenteni. van még sok lány, majd találsz olyat akivel a kérdésben leírt dolgot is meg tudod valósítani
Szülőként hagynám hogy megélje meggyászolja a kapcsolatát majd továbblépjen és keresse tovább azt aki mellett megállapodik majd.
Ha beszélgetni akarna ott lennék, de magamtól nem tolakodnék bele a szerelmi lelki világába. Bár ha nagyon elhagyná magát azt azért egy bizonyos idő után nem nézném csak úgy
Semmit, varni kell par evet es magatol megoldodik :)
Orulnek neki hogy nem hazassag utan kellett megtapasztalnia, hogy egy kapcsolatban mindig van egy fel, akinek kevesbe fontos a kapcsolat.
Altalaban (mondom altalaban, nem mindig), akkor mukodik egy hazassag, ha ez a fel a ferj. Ugyanis a ferfi ha a minimum szuksegletek megvannak tobbnyire eleg jol erzi magat az allovizben, mig egy no konnyebben valt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!