Átvágja a fejemet? Saját magát hazuttolja meg mit tegyek?
Hagyjad a fenébe. Azt mondta, nem szeret. A továbbiakban ez a kapcsolat számodra időpazarlás.
A kulcsot ne vedd komolyan. Szerintem sok férfi olvasatában: kulcsot kap a nőm = több szex, plusz ingyen főző és takarító szolgálat
sok sikert és erőt kívánok a szakításhoz! 21L
Nekem egy kicsit olyannnak tünik, mintha ilyen nagyon szenvedös ember lenne. Lehet azt várja el fuss utánna, meg sirdogálj utánna. Sajnáld a munkája miatt, meg egyébként is nyalábold fel stb...
An ilyen férfi nekem soha nem kellene. Szerintem ha eddig nem szeretett beléd soha nem fog. A szerelem nem kialakul hanem jön az elsö lkalmakkor és vak.
Szóval szerintem hagyd a csudában mert egy ilyen ember mellett mindig is szenvedés lesz az életed, ha most 2 hónap után így gyötör akkor késöbb is még jobban fog.
Szerintem ne mhazudott akulccsal, egyszerűen csak azt tudta, hogy ez így nem jó neki. Nincs ereje és ideje sem a meló után még veled találkozni, foglalkozni, tehát valóban nem tudtok egyről a kettőre lépni. Ezért gondolkodott valószínűleg azon, hogy ad kulcsot, így előbb-utóbb szinte már olyan lenne, mintha ott laknál. Tehát meló után nem kell elmennie, vagy várnia téged, hanem simán közösen tudjátok tölteni az időt "otthon".
Aztán minden bizonnyal rájött, hogy igazából nem is szeret, csak nagyon kedvel, ahogy írtad, és kényszermegoldásként nem lenne jó senkivel sem "összeköltözni".
Így maradt a szakítás.
Ne várj rá szerintem.
Persze ha tartani fogjátok a kapcsolatot, és egyikőtöknek sem lesz senkije, nem kizárt, hogy valamikor összejöttök, de direkt szerintem ne várj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!