Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg akkora kérés, hogy 18...

Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?

Figyelt kérdés

Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.

A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.

Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.

Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...

Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!

De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.

2015. dec. 7. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
72%
Egy kis kényes , idétlen lény vagy . Aki csak dirigálni szeretne. Ha kell zár vedd meg és szereld fel. Nem olyan nagy dolog. Ha én lennék a szüleid helyében csak azért se csinálnám meg . Valamikor meg kellene ezt tanulnod. Nem csak a facén lógni. Szégyeld magad.
2015. dec. 13. 10:27
 72/72 anonim ***** válasza:
100%
Na hol tartanak a dolgok, van már zár? :)
2015. dec. 13. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!