Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg akkora kérés, hogy 18...

Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?

Figyelt kérdés

Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.

A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.

Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.

Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...

Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!

De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.

2015. dec. 7. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
2%

Mi az, hogy a nő viszi fel a pasast a lakásba? LOL :D

Az meg hogy a lapostetű is ki-be mászkál a szobadba hát bazz, mint valami kiparodizált kupleráj, nehari. :D

Zavard ki a nemkívánatos vendégeket a francba, állatnak amúgy sem ott van a helye. Ajtónak meg ék, retesz, torlasz, vizesárok, aknazár, sötöbö.

Csak nem a palija vagy? Te kis pukkancs. ^_^

2015. dec. 8. 12:36
 62/72 anonim ***** válasza:
30%

21 éves nő vagyok, szóval nem a "palija".

Szimplán szánalmasnak tartom ezt a sok retardált kommentelőt. De nem vagyok pukkancs, egyáltalán nem vagyok ideges az idióták miatt, csak szimplán lenézem őket. A kommentet is csak azért írtam, hogy hátha felcsillan tőle pár emberben az értelem lángja, de úgy tűnik túl naív vagyok :)

2015. dec. 8. 13:14
 63/72 anonim ***** válasza:
41%

58, kicsi off

olyan nincs, hogy -fennt- olyan van, hogy -fenn- vagy -fent-

szülők, ennyire - kis betű, de gondolom ez csak valami elgépelés lehetett

2015. dec. 8. 14:29
 64/72 anonim ***** válasza:
95%
S nem is a szex a lényeg, de hadd legyen már valakinek annyi privát szférája, hogy nem átjáróház a szobája,s nyugodtan át tudjon öltöni mondjuk, vagy félórát olvashasson anélkül, h folyton rányitnák az ajtót.
2015. dec. 8. 14:32
 65/72 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy gond az anya gondolkodása, de azért a leány és a srác bénasága is eléggé megkapó...

Egy próbát szerintem megér a retesz, de az a csavarós félhajlító főleg, az olcsó, vennék belőle vagy huszat, aztán ha leszedi, felrakom újra.

Beszélni sem ártana a szülővel, persze tudom, hogy vannak, akikkel képtelenség, de lehet, hogy a kérdező egy kis határozottsággal, önállósággal elérne valamilyen szintet. Én nem élnék nyitott ajtóval, az tut, ha anyám fejreállna, akkor sem.

S azért voltak itt még ötletek, amik nem igényelnek szerelést. A 32 kilós ketlebelles nekem nagyon bejön :)

2015. dec. 8. 14:33
 66/72 anonim ***** válasza:
67%

De mindenki érti a problémát, #58! Csak van aki tudja is a megoldást (a válaszolók 90%-a), és van aki csak sopánkodik, hogy itt már semmit nem lehet tenni, és az életnek vége (a maradék 10% plusz a kérdező).

Lehet magánszférája, csak tenni kell érte. 10 perc az egész, és egy furat az ajtófélfába. A mama reklamálásával ráér később foglalkozni. Ja bocs, mégsem, a furatot nem tudom, hogyan kell csinálni. Ó. Jaj. Már nincs megoldás.

2015. dec. 8. 14:39
 67/72 anonim ***** válasza:
0%

Nem elgélelés, a Lumiám pár szót át szokott javítani nagybetűre, de Köszi hogy szólsz :)

Nem azt mondtam, hogy nincs megoldás, csak érdekesnek találom, hogy azért szólohattok be neki, mert nem tud felszerelni egy zárat, pedig nem is ez a fő probléma.

De végülis mindegy, ide Úgyis csak kötekedni járnak az emberek.

2015. dec. 8. 15:28
 68/72 anonim ***** válasza:
67%

De, mi úgy látjuk, hogy ez a fő probléma, pontosabban a 2 fő probléma praktikusabbja, amivel még lehet is mit kezdeni. Mivel a szülő olyan, amilyen, most mire jó az, hogy körbejárjuk, hogy milyen személyiség és mennyire csorbulnak a gyermek jogai?

Viszont az ajtó zárásának hiánya valóban gond, adtunk is rá megoldásokat, önmagában ez elég sokat emel az alaphelyzeten.

Miután a kislány hárított, hogy de hát ők ketten nem tudnak felszerelni semmit, érdekesebbé vált egyes mai fiatalok tehetetlenségének témája... :) Bennem speciel nincs semmi rosszindulat, még remélem is, hogy felrázzuk a kislányt, aki talán még a csavarhúzóval is megismerkedik egyszer. De ha nem, az se baj, majd vár 2 napot szerelőre minden kis vacaknál, az nekem nem fáj (de lehet, hogy lesz egy belevaló barátnője vagy rokona). Volt más megoldás is. Mindössze azt várnánk, hogy eme széleskörű lehetőségekből válasszon, s ne a kutya és a macska szeme láttára kelljen ölelkeznie a fiúval.

2015. dec. 8. 16:04
 69/72 anonim ***** válasza:
69%

"Bár lehet hogy lassan ez be fog következni, hiszen lehet hogy óvszert, fogamzásgátlót és egyebeket fogsz tartani a fiókodban, amit nem anyukád szemének szánsz."

Erre ajánlanám, hogy az egyik szekrényre vagy fiókra szereljen fel egy zárat, de az eddigieket elnézve, ez a művelet végképp lehetetlen számára. :D

2015. dec. 8. 18:59
 70/72 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék a sztori végére. :D
2015. dec. 9. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!