Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg akkora kérés, hogy 18...

Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?

Figyelt kérdés

Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.

A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.

Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.

Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...

Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!

De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.

2015. dec. 7. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
91%
Veszel egy zárat (azt mondtad, pénz van rá), a barátod meg beszereli. Ennyire egyszerű.
2015. dec. 7. 21:20
 2/72 anonim ***** válasza:
98%
Kérjél karácsonyra normális ajtózárat. :/
2015. dec. 7. 21:21
 3/72 anonim ***** válasza:
74%

Olyan ajtót még nem láttam, amin nincs kulcslyuk.

De ettöl függetlenül belöl támassz a kilics alá egy széket, akkot nem lehet kinyitni kivülröl.

4/72 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nem nagy kérés, inkább normális a te korodban.
 5/72 anonim ***** válasza:
23%
18 évesen elgondolkodhatnál a koleszon, vagy az albérleten, hamár privát szférát szeretnél, vagy viseld el, hogy egy játékbaba vagy anyádék vitrinjében.
2015. dec. 7. 21:22
 6/72 anonim ***** válasza:
41%
A macska meg a kutya minek megy be a szobádba?
2015. dec. 7. 21:22
 7/72 anonim ***** válasza:
100%
Én 11 évesen suliból hazajövet bementem a vasboltba, vettem egy ilyet kemény 400 forintért ( [link] ) aztán felcsavaroztam magamnak. Probléma megoldva. Nehogymár 18 évesen ne legyél erre képes.
2015. dec. 7. 21:25
 8/72 A kérdező kommentje:

Hát arra befizetnék, hogy szereli be a barátom... Egy reggelit képtelen magának megcsinálni, nemhogy megszerelni valamit. :D

"Olyan ajtót még nem láttam, amin nincs kulcslyuk."

Gyere el hozzánk, kapásból mutatok neked hetet.

Nincs olyan székem, amit odatehetnék, lentről meg nem cipelhetem fel, ami az étkezőben van. Anya már azért idegrohamot kap, ha nem sorrendben állnak ott...

Ráadásul nem is olyan hagyományos kilincsem van, hanem csak egy kerek kis fogó, vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. Ezért nyílik ki olyan könnyen, mert nem tartja semmi csukva.

Nymous123 nevű felhasználó, ezért csak nem fogok elköltözni itthonról. :D

"A macska meg a kutya minek megy be a szobádba?"

Bentiek.

2015. dec. 7. 21:26
 9/72 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak te vagy teljesen eletkeptelen, de a baratod is? Gratulalok:D
2015. dec. 7. 21:28
 10/72 anonim ***** válasza:
87%
Tehát mindenre megvan a kifogás.Életképtelen vagy 18 éves felnőttként.Gratulálok.
2015. dec. 7. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!