Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg akkora kérés, hogy 18...

Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?

Figyelt kérdés

Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.

A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.

Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.

Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...

Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!

De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.

Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.

2015. dec. 7. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
25%

Nekem mind1,hogy ki a troll,én döbbenten olvasom ezeket a válaszokat és jot mosolygok!Nagyon köszönöm :)

A kérdezönek meg azt mondanám,hogy vigye a pasija hotelba és ott mehet a furás,reszelés,disznotor.A családi házat nem kell bemocskolni ami enni ad!

2015. dec. 7. 22:28
 32/72 anonim ***** válasza:
100%
Nagy ámulattal nézem h mennyi választ kapott ez a kerdés alig 2 óra alatt.😂😂
2015. dec. 7. 22:34
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog hogy ha egy férfi nem ezermester ez nem gond nincs vele semmi baj. De egy csavarhúzó egy csavar az nagyjából általános iskola technika óra szint, de sebaj, ez se megy modern generáció nem kell nekik tudni ez se hisz minek. Na jó akkor matematika 4. osztály geometria. Ék alak ismerős? Gondolom nem ahogy láttam. De segítek, a számítógép az a nagy fehér doboz meg a világító doboz meg a sok gomb. Na ott van olyan, hogy google. beírod, hogy ÉK nem KÉ nem is É és nem is K. ÉK!

Rögtön második találat

[link]

Na mármost ha ebből nem esik le mire tudnád használni, hogy ki ÉKeld az ajtód, akkor haaaatalmas gondok vannak. Komolyan, alsó tagozat szint, hova megy ez a társadalom.

Vagy nézd, a néni meg is mutatja hogyan is kellene az ÉK et használni, ha már 18 év alatt nem sikerült erre rájönni. [link]

A kilégzés belégzés még sikerül?

2015. dec. 7. 22:44
 34/72 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, ha leesik a kilincs, akkor is szerelőt hívsz?

Meg mi az, hogy valaki nem tudja, mi az az ék??? Te jó ég, hogy lehet valaki ennyire tudatlan? Remélem, tényleg csak kitaláció a kérdés.

2015. dec. 7. 22:50
 35/72 A kérdező kommentje:

Ja hogy eeez... Nem így kerestem rá. Hanem úgy, hogy "ajtó kiékelés", mert azt hittem, ez valami szerelős dolog. De már akkor így tiszta.

"A kérdezönek meg azt mondanám,hogy vigye a pasija hotelba és ott mehet a furás,reszelés,disznotor.A családi házat nem kell bemocskolni ami enni ad!"

Fizeted is a hotelt nekünk? :)

2015. dec. 7. 22:51
 36/72 anonim ***** válasza:
100%
Én még mindig nem tudom felfogni, hogy 18 évesen nem jutott el odáig, hogy egy sz*ros kilinccsel és zárral szerelt ajtója legyen. De ahogy elnézem egy zárszerelés neked és a barátodnak is egy igen komplex feladat. Ha nem megy inkább ne erőltesd, hívj szakembert.
2015. dec. 7. 22:57
 37/72 anonim ***** válasza:
48%

te mostanig egy gumiszobaban eltel hogy nem lattal meg eket vagy tolozarat? esetleg akasztos kampot?

bezzeg a feszbuk meg a celebek a kisujjadban vannak igaz?

2015. dec. 7. 23:00
 38/72 anonim ***** válasza:
100%

[link]

200 forint meg egy csavarhúzó

2015. dec. 7. 23:09
 39/72 anonim ***** válasza:
25%

Le lehet pontozni, de nekem sem volt világos, hogy mit értetek ék alatt. Ezeket mi kampós zárnak, vagy retesznek nevezzük, mint kiderült kevésbé helyesen.

Eddig nem kellett a privát szféra, most meg igen, akkor most kell megoldást keresni. Azért meg miért kell ilyen jelzőkkel illetni, mert 18 évesen szeretné csak hazavinni a párját, nem pedig korábban?

Nem fogom ezt a logikát megérteni.

2015. dec. 7. 23:21
 40/72 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem "logika" csak trollkodnak az emberek itt!

Hétfö este ilyen kérdést XD nem szabad...

2015. dec. 7. 23:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!