Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?
Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.
A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.
Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.
Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...
Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!
De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.
Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.
Mik ezek a válaszok :DDD
"nem te fizeted nem a te ajtod, költöz el ott anyit hentereghetsz a pasidal amenyit akarsz"
Magyarul így írjuk:
Nem te fizeted, nem a te ajtód. Költözz el, ott annyit hentereghetsz a pasiddal, amennyit akarsz.
Kicsit segítettem. Látom, nem igazán megy az anyanyelv.
# 18, köszi a választ! :)
# 19, te mégis kit nevezel "panelivadéknak"? Ha engem, megjegyzem, hogy még életemben nem laktam panelban.
Az meg, hogy a te párkapcsolatod nem jött be... Sorry, ne itt vezesd le a feszültséget. Azért nem fogom dobni a barátomat, mert nem bír zárat szerelni. De igazad van, egy hatalmas lúzer, nem is értem, mit szeretek benne. :D Na menj innen, provokálj másokat.
# 20
Ezt az ékelést el sem tudom képzelni, a neten sem találtam sok mindent róla. Szóval inkább marad a zárszerelés, abban picit biztosabb vagyok, vagyis legalább tudom, hogy kéne majd kinéznie.
Nem azért életképtelen mert otthon lakik otthon 18 évesen, hanem azért mert az anyja ki be mászkál a szobájába a kutyákkal macskákkal együtt, magyarul még annyit sem tudott elérni 18 éves korára, hogy a saját szülei tiszteljék a privát szféráját!
Anyud akkor is rádnyit amikor a nunidat mosod a kádban?
Vagy ő mit szólna, ha te nyitnál rá miközben wc-zik?
Amennyiben az egész család nudista, az esetben nincs több kérdésem.
Az ék a legegyszerűbb gép.
Általános iskola történelem 6. osztály
Őskor, az ék az emelő és a kerék felfedezése.
Ha ennyire nem vagy otthon a barkácsolásban, zárral ne próbálkozz, csak tönkreteszed az ajtót. Az a retesz, amit a 7-es belinkelt, tökéletes, és csak pár csavart kell becsavarozni (végső esetben gyorsragasztót használni), az csak fog menni.
Az ajtótámasz is jó ötlet, persze csak ha befelé nyílik az ajtó.
Van egy olyan érzésem hogy a kérdező csak unatkozik és csak veszekedni akar egy jót.
A tolózáras válaszra rá sem bagózott, csak felsorolt 150 okot hogy miért nem lehet zárni az ajtaját....hát aki hülye az haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!