Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőnek van köze ahhoz...

A szülőnek van köze ahhoz hogy mennyit keres a gyereke?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok, dolgozom 5 éve. Házra gyűjtök, de még a szülőkkel lakom.

Van fix összeg amit leadok itthonra. Hatalmas veszekedések vannak itthon, mert nem vagyok hajlandó elmondani a fizetésem.

Jogos a felháborodás édesanyám részéről?

2015. okt. 30. 16:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
miért nem mondasz neki egy összeget és kész... megnyugszik hogy tudja és nincs vita :) amúgy én se számoltam be soha mennyi a keresetem, de nem is foglalkoztak vele a szüleim, csak az volt nekik a lényeg, hogy megélek belőle :)
2015. okt. 30. 16:21
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

hat ha adsz a kozosbe akkor nem sok kozuk lehet.

inkabb a te hozzaallasod erdekes, miert kell ennyire titkolni, foleg csalad elott?

2015. okt. 30. 16:22
 3/23 A kérdező kommentje:

Nem támogattak soha, nem úgy értem hogy anyagilag, hanem jószóval. Amikor szakmát választottam akkor veszekedés volt hogy buta vagy hozzá, belebuksz, nem vagy képes rá. Nagyon-nagyon sokszor hátráltattak, hogy ne sikerüljön elvégeznem az egyetemet.

A keresetem csak úgy újabb felület lenne amit támadásra használnának fel és úgy gondolnák hogy akkor többet is le tudok adni.

2015. okt. 30. 16:30
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Köze ugyan nincs hozzá, de elég fura család lehet, ahol még ezt sem lehet elmondani a másiknak....
2015. okt. 30. 16:30
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha a fix összeg fedezi a kiadásaid (rezsi, kaja) akkor nincs hozzá közül.
2015. okt. 30. 16:37
 6/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem jogos, feltéve ha fizeted a kaja éa a rezsi rádeső részét, akkor nem sok köze van a többihez ha már 27 éves vagy.
2015. okt. 30. 16:41
 7/23 A kérdező kommentje:

Sajnos édesapám alkoholista, édesanyám meg évek óta depressziós, néha ő is iszik. Mind a ketten világéletükben kétkezi munkások voltak, a szellemi munkát soha nem nézték semmibe. A gyalázkodás, mocskolódás, ócsárlás, sértegetés minden napos dolgok nálunk.

A rezsinek 50%-át fizetem, az élelmiszert pedig magamnak veszem 100%-ban.

2015. okt. 30. 16:46
 8/23 anonim ***** válasza:
92%

Én se mondom meg otthon, mert jön a példálozás a szomszéd gyerekkel.

Te se mondd meg, mert jön "az adhatnál többet is".

Erős idegeid lehetnek, erőt, kitartást a küzdelmedhez.

2015. okt. 30. 16:50
 9/23 anonim ***** válasza:
61%

Nem egyértelmü a dolog.

Ha független lennél tölük, külön élnél, akkor semmi közük hozzá.

Így, hogy náluk laksz, lehet jogos is. A fö kérdés, hogy mennyi az, amit odaadsz nekik, mert ha az nevetségesen kevés, akkor érthetö, ha tudni szeretnék, hogy ez a jövedelmedhez hogy arányul.

Például, ha havi 40ezert adsz haza, az még a kajádat is alig fedezi, a rezsiröl nem is beszélve.

Viszont ha a fizetésed 100ezer, akkor elfogadható, ha atöbbit félreteszed. Ha azonban 200-250ezer az, amit kézhezkapsz, akkor ez az összeg tényleg nagyon kevés és jogos, hogy többet várnának el töled.

Mivel nem tudják, mennyit kapsz, ezért érthetö lenne, ha kiváncsiak erre.

Ha itt leírod, hogy mennyi fizetést kapsz meg mennyit adsz haza, akkor lehet olyan véleményt modani, ami reális.

2015. okt. 30. 16:59
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
De ha tényleg lakásra gyűjtesz évek óta, és mindent fizetsz/összespórolsz amit kell, akkor mit szólnak be?
2015. okt. 30. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!