A szülőnek van köze ahhoz hogy mennyit keres a gyereke?
27 éves férfi vagyok, dolgozom 5 éve. Házra gyűjtök, de még a szülőkkel lakom.
Van fix összeg amit leadok itthonra. Hatalmas veszekedések vannak itthon, mert nem vagyok hajlandó elmondani a fizetésem.
Jogos a felháborodás édesanyám részéről?
Az, hogy veled együtt lakóknak nem mondod meg, mennyit keresel, érdekes.
Az, hogy olyan embereknek nem mondod el, mennyit keresel, mint a szüleid, normális.
Az, hogy olyan emberekkel élsz együtt, mint a szüleid, nem normális. Tök mindegy, mire gyűjtesz, nekem nőként több az önbecsülésem.
Ne haragudj, h ezt mondom, de ilyen szuloi hatterrel en sem mondanam el, h mennyit keresek, sot meg nekem allna feljebb, h oruljenek, h egyaltalan adsz haza valamennyit.
en is otthon laktam sokaig, de az egyetem alatt en is dolgoztam. A szuleim egyszer nem kerdeztek meg, h mennyit keresek, es soha nem hoztak fel, h adnom kene a penzembol, hanem orultek, h a gyerekuk egyaltalan meg ott van veluk.
Most mar nekem is vannak gyerekeim, es en sem kernem oket szamon, h mennyit keresnek, illetve, h adjanak haza a fizetesukbol vmennyit, csak mert otthon laknak....(most meg picik, de majd ha annyi idosek lesznek, h ez aktualis legyen)
Pár verzió:
A) Elköltözöl otthonról. Fogalmam sincs helyileg hol vagy és mennyit adsz bele a közösbe, de könnyen lehet, hogy minimális ráfizetéssel mehetnél albérletbe, akár mással közösen. Nincs ismerősöd, akit kedvelsz és albérletet keres? Vagy barátnőd?
B) Mondasz egy kamu összeget, amiből lejön az, hogy nem keresel sokat.
C) Megmondod az igazat és ha le akarnának húzni, akkor az A-terv lép életbe.
Nem támogattak soha, nem úgy értem hogy anyagilag, hanem jószóval. Amikor szakmát választottam akkor veszekedés volt hogy buta vagy hozzá, belebuksz, nem vagy képes rá.
Csak tamogatak ha suliba egyetemre jártál.
Birom hogy "szuleidel elsz" hazra gyűjtesz, csak x osszeget adsz oda es azt mondod hogy nem tamogatnak?? Tudod mit költözz el albérletbe es akkor nem kell beszámolni a stuleidnek.
Elege gyerekes felfogasod van,mondom én 28eves leptemre!!
Gondolom azaz x összeg nem finanszírozna az albérletet es van pofad lázadni hogy kivancsiak a szüleid a fizetesedre.hidd el csak kivancsiak nincs hátsó szándékuk ezzel,ha lenne nem lakhatnal ott illetve tobbet kernenek a kozosbe(mondjuk mindet)!!!
Egyetem: felvettem a diákhitelt és mellette dolgoztam is.
A pénzt amit odaadok az körülbeül 15e Ft-tal több mint amennyibe ténylegesen kerülök.
Ha önálló albérletbe mennék, az olyan 30-35e Ft plusz költséget jelentene a mostani kiadásaimhoz képest, ez éves szinten ~400e Ft. Valakinek ez nem pénz, de nekem az.
"Birom hogy "szuleidel elsz" hazra gyűjtesz, csak x osszeget adsz oda es azt mondod hogy nem tamogatnak??"
Csak x összeget? Miért ha te együtt élsz valakikkel, akkor átvállalod mindenki költségét? Leírta a kérdező, hogy felét fizeti a rezsinek és fizeti a kaját, ami nyilván több, mint az egy főre jutó rezsi költség.
Az pedig, hogy kinek, mihez van köze, egyedül a kapcsolatotokon múlik.
18 as valaszolo
Csak x összeget? Miért ha te együtt élsz valakikkel, akkor átvállalod mindenki költségét? Leírta a kérdező, hogy felét fizeti a rezsinek és fizeti a kaját, ami nyilván több, mint az egy főre jutó rezsi költség.
Nem bqj hogy utánam irtal le a kérdező?
Ha okoskodni próbálsz legalabnn figyelmesebben olvas!
Szeretem amikor a buta okoskodni probal😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!