Tényleg akkora kérés, hogy 18 évesen zárat kapjak az ajtómra?
Olyan a házban az összes ajtó, hogy nem lehet őket bezárni, nincs kulcslyuk. Egyszerűen csak behajtani lehet őket, ami semmit nem ér.
A szobám pont úgy van, hogy bárki jön fel az emeletre, belát. Ráadásul hiába csukom be az ajtót, vagy a kutya rohan be 10 percenként, vagy a macska, esetleg anya.
Többször kértem már, hogy kaphassak zárat, mert ez így baromi idegesítő, hogy semmi privát szférám nincs.
Ráadásul lett egy barátom is, akivel itthon nem is lehetek emiatt, mert hiába csukom be az ajtót, a kutya jön utánunk, ugrik fel közénk az ágyra. Így itt sem alhatunk, mert azért na...
Anya meg csak azt mondja, hogy nem lehet zár, hiszen akkor hogy jönne be a szobámba, vagy az állatokkal mi lenne, képes lennék kizárni őket?!
De én már annak is örülnék, hogyha becsukhatnám úgy, hogy ne nyissa ki a legkisebb fuvallat.
Mielőtt jönnétek azzal, hogy nincs ilyenre pénzünk, megjegyezné, hogy nem anyagi az indok.
En is néha "kizárom" a kutyát, nem hal bele :DDD
Kié a kutya?
Vagy közös?
hát,legalább megtaláltad a hozzád illő életképtelen barátot.
városi nő létemre fel tudnék tenni egy olyan riglit amit linkelt valaki.. nem nagy kaland 18 évesen
elmész a boltba,megveszed,otthon felszereled. ennyi. a cica/kutya meg majd bejön ha beengeded őket az ajtón. meg attól mert veszel rá egy zárat, még nem kötelező állandóan zárni is. elég akkor ha kettesben vagy a pároddal,vagy ha csak szimplán nem akarsz társaságot
Ne legyél már ilyen életképtelen. Ha nincs széked, tegyél oda valami mást. Mondjuk fogsz egy téglát, és kitámasztod vele az ajtót. Máris nem fogja kinyitni a fuvallat.
Csak van a lakásban valami nehezebb tárgy, ami oda tudsz tenni mögé, aztán el van intézve.
Vagy tényleg veszel egy felcsavarozható zárat, ennyire nem lehet a barátod használhatatlan, hogy egy csavart nem tud becsavarni az ajtófélfába.
Ez miért életképtelenség? Apukám 51 éves, de még életemben nem láttam, hogy akár egyszer fúrót fogott volna a kezében... Elhiszem, hogy jó dolog egy ezermester otthon, de ne viselkedjetek már úgy, mintha ettől bárki értékesebb ember lenne. De ez felesleges "vita", nem értem, mire jó.
Amúgy most beszéltem anyával, hogy vagy hív valakit, aki ért a zárakhoz és felszerel egyet, vagy holnap veszek én egyet és megcsinálom itthon, biztosan gyönyörű lesz tőle az ajtóm. Azt mondta, hogy úgysem merem... Szóval holnap zárat faragok iskola után, ha kész a végeredmény, hátha észbe kap.
Ti miért vagytok ennyire bunkók? Azért miért életképtelen valaki, mert 18 évesen otthon lakik? Azért kíváncsi vagyok a válaszadókra. A legtöbben gondolom 40 körüli megkeseredett emberek, akik amint lehetett abbahagyták a tanulmányaikat, és azóta valami alja munkát végeznek, most meg nagy a pofájuk. A társaság másik része pedig gondolom unatkozó kamasz, akinek mindegy hogy miről van szó, csak legyen mibe belekötni.
Kedves Kérdező, a kolesz lehet hogy nem lenne rossz megoldás. De leginkább valahogy anyukáddal kéne megértetni, hogy felnőtt nő vagy, szükséged van privát szférára. Kérdezd meg tőle, hogy ő Ennyi idősen élt e nemi életet, és ha igen, milyen érzés lett volna, ha folyton attól kell tartania, hogy rányitnak.
Ha ez nem használ, vegyél egy zárat magadnak, add oda apudnak, hogy szerelje fel, mert ha te állsz neki, akkor nem biztos hogy vállalható lesz a végeredmény. Ha tiltakozik, kérd meg hogy valami normális indokot mondjon. Végső esetben rakd fel te, YouTube-on biztos találsz videót, amin megnézheted, hogy hogyan kell.
Panelivadékok... selejtes réteg.
Épp javasolni akartam, hogy az èn példámon a rózsaszín köd miatt ne maradj egy férfiatlan lúzerral , mert majd közel 8 elpazarolt év után besokallsz és kidobod a francba ...de látom nálatok családi hagyomány a lúzerek összeszedése...legalább a normálisak megmaradnak.
A megoldás szó szerinti és átvitt értelemben is egyszerű mint a faék:
Ékeld ki az ajtót, 1 mp alatt megvan és senki se tudja majd kinyitni.
(Ha kifelé nyílik akkor meg kötsz egy madzagot rá és belül valami nehézhez, pl. szekrény odakötöd a másik végét.)
Állatoknak lehet rá készíttetni macska- vagy kutyaajtót ha ez annyira fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!