Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, Ti örülnétek, ha így...

Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?

Figyelt kérdés

A tavasszal védekezés mellett terhes lettem, de sajnos elvetéltem, erről nem tud senki a legjobb barátnőimen és a barátomon kívül. Nem terveztünk babát ilyen hamar, de én pár nap alatt beleéltem magam az anyaságba és a barátom is örült. Engem nagyon megviseltek a történtek, pedig eltereltem a figyelmemet, még egy kiskutyát is kaptam a páromtól és teljesen úgy viselkedek vele, mintha ő lenne a gyerekünk. De tényleg...

Szóval újra szóba került közöttünk a babatéma és elhagytuk a védekezést és összejött a pici, most 11 hetes vagyok és úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, a barátom szülei már tudják is a hírt.

Arra gondoltam, hogy úgyis megyünk Karácsony másnapján a szüleimhez és az ajándékaik mellé vennék valami édes babaholmit, amit odaadnánk.

2015. nov. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:

Nem, én nem azt kérdeztem, hogy örülnétek-e az unokának.

Hanem azt, hogy az ötletem milyen, annak örülnének-e az itteni válaszadók.

2015. nov. 29. 19:13
 32/63 anonim ***** válasza:
35%

A kérdésed:

"Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?"

--> nem, nem örülnénk ha így tudnánk meg (a körülményeidből fakadóan) = helybeillő, jó válsz

Legközelebb mielőtt kötekedsz, olvasd el mit kérdeztél :)

2015. nov. 29. 19:37
 33/63 A kérdező kommentje:
Igen, és még kaptam vagy 10 olyan választ, hogy minek akarok gyereket, mikor nekem semmim nincs, vagy valami hasonló volt a lényege a válaszoknak. Nem tudom, hogy ezt hol olvasták a nagyon okos válaszolók, mert egy betűvel nem írtam, hogy mi lenne a páromé és mi az enyém...
2015. nov. 29. 19:42
 34/63 anonim ***** válasza:
31%
kérdezo..a válaszaidbol is látszik, hogy még gyerek vagy és ostoba.
2015. nov. 29. 20:30
 35/63 anonim ***** válasza:
46%
Nekem azt szúrta a szemem, hogy gyerek helyett kaptál egy kutyát és úgy bánsz vele mint egy babával. Jézusom, szerencsétlen állat. Tudod az neki nem jó. Ő kutya és úgy is kell kezelni mint egy kutyát... Még időben vagy, hogy normálisan felneveld. Vagy most, hogy már nem kell helyettesítő, mehet ki a kert végibe, nehogy zavarja a trónörököst?
2015. nov. 29. 21:19
 36/63 A kérdező kommentje:
Jaj, már abba is beleköttök, hogy a kutyánkkal hogy viselkedünk? :D
2015. nov. 29. 21:21
 37/63 A kérdező kommentje:

Mert ki vagy te, hogy ilyeneket írj más felhasználóknak?

Te jössz ide, az én kérdésemhez, te zaklatsz privátban... Kinek is kéne takarodnia? :)

2015. nov. 29. 21:24
 38/63 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, mi ezen a nagy attrakció, 21 vagyok, a legtöbb középsulis évfolyamtársamnak már van babája. Ez akkora csoda?

Amúgy a babaruhát nem értem, de pl ultrahangkép biztos jó lenne.

2015. nov. 29. 23:10
 39/63 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem a sok bunkó paraszt kommentelőt. Mi olyan nagy szám abban, ha valakinek 21 évesen van kocsija meg lakása? Ha a szülei támogatták vele akkor mi van? Már nem ér semmit? Ennyire ne legyetek már irigyek. Ha a kérdező megteheti hogy szüljön 21 évesen mert a háttér meg van hozzá, akkor ti hogy jöttök ahhoz, hogy bíráljátok hogy biztos így meg úgy. Ahhoz nektek mi közötök van? Megvan és kész.

Fiatal a kérdező. Na és? Nem 14 éves leány anya lesz

Egyébként én is a képre szavazok, babaholminak nem vennék sok hasznát és olyan dolog sem jut eszembe amit kifejezetten a nagyszülőséghez lehetne kapcsolni

2015. nov. 29. 23:58
 40/63 anonim ***** válasza:
27%
Csak a szülők 1x meghalnak akkor majd nem lesz ki pénzelje
2015. nov. 30. 00:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!