Van olyan dolog, tett a fiatalkorotokból, amit ha a saját gyereketek csinálna, nem örülnétek neki? Példa lent.
Én például az érettségi utáni nyáron néhány baráttal kimentem Párizsba. Egész nyáron utcazenéltünk, a parkban aludtunk, a rendőrök ébresztettek reggelente (hozzátenném, ez nem ma volt, jobb volt a közbiztonság is), kerestünk egy csomó pénzt, amiből átugrottunk Marseille-be, Amszterdamba...a szegény szüleim meg úgy tudták, hogy egy francia családnál lakom.
Életem egyik legjobb nyara volt, még most is olyan jó visszagondolni rá...de közben kisgyerekeim vannak, és bizony égnek állna a hajam, ha ilyet tennének...
Nektek van hasonló sztoritok? :)
detox, még 18 éves korom alatt
hát remélem a gyerekeimnek több esze lesz kamaszként!
- Átsétáltam a befagyott Duna jegén Erzsébetről-Csepelre Ne a a régi "normális" téli fagyokra gondoljatok, ez kb. 7 éve lehetett. Haverokkal jó ötletnek tűnt... végül senki alatt nem szakadt be, de ha a leendő fiam/lányom megtenné, lehet infarktot kapnék :D
- Aztán kiálltam 10emeletes tető szélére fotó kedvéért. Tényleg nem volt semmi "olyan" szándék benne, az egy viszonylag jó időszakom volt (ez is kb. 6-7 éve), csak akartam egy ilyen képet :D Természetesen nem lett semmi, mert azért nem a legszélén álltam, és volt egy rács, amibe kapaszkodhattam, de nem éri meg. Nem jó poén.
- Rengeteget ültem otthon az MSN előtt. Mire nekem olyan korba érő gyerekeim lesznek, bizonyára a Facebook is lecseng majd, de semmiképp se hagynám, hogy túlzásba vigye az épp "menő" kommunikációs eszköz használatát. Legyen kint, a haverokkal, járjon el ide-oda, vagy akármi más.
- Viszonylag sokszor lerészegedtem, de csúnyán, még gimi elején. Nyilván ő is kipróbálja majd az iszogatást fiatal korában, de azon igyekszem majd, hogy más is okozzon bőven örömet az életében, így kevésbé kell majd aggódnom, hogy tartani fogja-e a mértéket :) Persze néhányszor belefér, de ne minden héten, vagy hétköznap mert sajnos nálam volt rá példa.
Egyelőre ennyi jut eszembe :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!