Így ki fog halni a családunk?
Kicsit más világot élünk, mint mondjuk 50 évvel ezelőtt. Akkoriban a nők általában 20 évesen már anyák voltak, és a férfiak is ritkán voltak nőtlenek 30-on túl.
De azóta sokat változott a társadalmunk. A családalapítás és gyerekvállalás ideje jócskán eltolódott. 50 éve egy 18 éves már készen állt arra, hogy önálló életet kezdjen. Ma egy 18 évesnek ritkán van végzettsége, és ma már mindenki az önálló egzisztenciát igyekszik megteremteni, ma már ritka, hogy 3 generáció egy fedél alatt éljen. Egy átlagos ember 20-25 éves, mire el tud kezdeni dolgozni.
A másik dolog, hogy nincs mindenkinek szerencséje a szerelemben. Az is sajnos igaz, hogy régen bizony sokan megalkudtak egy rosszabb párkapcsolattal, csak hogy ne maradjanak egyedül.
30 évesen még semmi nincs veszve. Van olyan haverom, aki 40 évesen alapított családot, és most már a 3. gyereknél tartanak. Arról beszélni, hogy kihal a család, meg hogy nem lesznek unokák, még roppant korai.
Szerintem a gyerek vállalás meg a párkapcsolat mindenkinek magánügye.
Ha nekik nem kell mert így boldogok ö dolguk.
Lehet neked fura, de nem mindenkinek a reprodukció az életcélja.
van gyerekem, szeretem is, ugy altalaban a gyerekeket is, abszolut gyerekparti vagyok, nade komolyan, hol szempont az hogy csinaljunk gyereket mert kihal a csalad?
Ugyan kit erdekel ez a resze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!