Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, Ti örülnétek, ha így...

Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?

Figyelt kérdés

A tavasszal védekezés mellett terhes lettem, de sajnos elvetéltem, erről nem tud senki a legjobb barátnőimen és a barátomon kívül. Nem terveztünk babát ilyen hamar, de én pár nap alatt beleéltem magam az anyaságba és a barátom is örült. Engem nagyon megviseltek a történtek, pedig eltereltem a figyelmemet, még egy kiskutyát is kaptam a páromtól és teljesen úgy viselkedek vele, mintha ő lenne a gyerekünk. De tényleg...

Szóval újra szóba került közöttünk a babatéma és elhagytuk a védekezést és összejött a pici, most 11 hetes vagyok és úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, a barátom szülei már tudják is a hírt.

Arra gondoltam, hogy úgyis megyünk Karácsony másnapján a szüleimhez és az ajándékaik mellé vennék valami édes babaholmit, amit odaadnánk.

2015. nov. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
50%
Meg ingatlanja van 21 évesen?hagyjuk már
2015. nov. 29. 17:09
 22/63 anonim ***** válasza:
42%

#19-es

Ne haragudj az öszintesegemert, de belöled csak az irigyseg beszel.

Te egy nagyon rosszindulatu, magaval elegedetlen, bösze egyeniseg vagy.

En együtt örülök a fiatal parral es sok sikert, szeretetet, örömet, egeszseget kivanok nekik es a leendö babanak!

2015. nov. 29. 17:16
 23/63 anonim ***** válasza:
47%

21 évesen kétlem, hogy bármilyen saját vagyonnal is rendelkezne, esetleg egy rozzant autóval.

Ha nem egyetemre járt (és ugye nem volt arra ideje, ha eddig dolgozott), nyilvánvalóan rossz a keresete (egy érettségivel...), és nem ő finanszírozza a saját életét.

Ilyen helyzetben nem, nem örülnék, ha a 21 éves lányom teherbe esne.

2015. nov. 29. 17:20
 24/63 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó válaszoló látom te végre érted és hagyjuk már ezt az irigységet csak nem szeretem ha egy lányka más pénzével menőzik
2015. nov. 29. 17:25
 25/63 anonim ***** válasza:
55%

"21 évesen gyereket vállalni a leendő nagyszülőnek hatalmas szégyen???

JÓ ég!!! mikor vállaljon 35-40 évesen??? ugyan már. "

azért a 20 és a 35 kozott van néhány év....

van, aki akkor buszke a gyerekére, ha 19-20 évesen teherbe esik, én viszont egy olyan gyerekre vagyok buszke, akinek van diplomája, ismeri a nyelveket, van egzictenciája, amit magátol teremtett meg, munka árán. Akkor vagyok rá buszke, ha elismerik a tehetséget, a szorgalmát, a kitartását..és akkor, ha majd a megfelelo ledolgozott évek után jon a baba. (nem, ez nem 20 éves korban van)

2015. nov. 29. 17:35
 26/63 anonim ***** válasza:
52%

21 évesen már nem gyerek, mért ne vállalhatna gyereket??

Ne a miértekre válaszoljatok, hanem a kérdésre!

Igen, én örülnék ha karácsonykor tudatná velem a lányom, hogy terhes!:)

2015. nov. 29. 17:58
 27/63 anonim ***** válasza:
37%

#19-es

Ne haragudj az öszintesegemert, de belöled csak az irigyseg beszel.

Te egy nagyon rosszindulatu, magaval elegedetlen, bösze egyeniseg vagy.

En együtt örülök a fiatal parral es sok sikert, szeretetet, örömet, egeszseget kivanok nekik es a leendö babanak!

19 vagyok. Nem kértem senkit hogy jellemezen a válaszom alapján. A kérdező dicsekszik hogy mennyi mindenük van és jön a kisbaba miközben csak 21 éves. Általában akinek ennyi mindene van és hirdeti bőszen egy anonim oldalon de sőt még gyorsan összehoz egy gyereket is az általában az aranyásók csoportját erősíti. Szegény nincstelen családból való nagyravágyó de dolgozni nem akaró fiatal nők akiknek könnyebb szétrakni a lábaikat mint küzdeni és dolgozni.

Aki egzisztenciára hajt és maga erejéből éri el azt amit szeretne nem szül 21 évesen.

Irigy nem vagyok csak a kérdés mögé láttok.

2015. nov. 29. 18:42
 28/63 anonim ***** válasza:
44%
22# Csak nem te is ilyen voltál fiatalon?
2015. nov. 29. 18:43
 29/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segíteni akaró válaszokat és a jókívánságokat! :)

A többiektől elnézést kérek, nem tudtam, hogy itt engedélyt kell kérni, ha valaki a párjával gyereket szeretne maguknak. A következő babánál majd feltétlen írok előtte, hogy mehet-e a dolog, vagy esetleg még várjuk vele.

Nem azt kérdeztem, hogy időben vállaltuk-e a babát, vagy hogy korai volt-e.

2015. nov. 29. 19:05
 30/63 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, látszik hogy még fiatal és butácska vagy, mert félreérted a válaszokat.

Nem arról írtunk, hogy kellett-e volna gyereket vállalnotok vagy sem, hanem arról, hogy sokan NEM ÖRÜLNÉNEK ennek a te helyzetedben a szülők részéről.

Ezek releváns válaszok a kérdésedre, hiszen azt kérdezted, örülnénk-e. Nem, nem örülnének sokan.

Ne az önérzeted legyen az, ami irányítja az életedet, mert így sokszor pofára fogsz esni. Gondolkodj egy kicsit és olvasd át a válaszokat jobban, akkor majd megérted, hogy akkor is, ha nem ezeket a válaszokat vártad - mi a kérdésre válaszoltunk.

Nem kell engedélyt kérnetek természetesen senkitől, és ilyet senki nem is írt.

2015. nov. 29. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!