Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?
A tavasszal védekezés mellett terhes lettem, de sajnos elvetéltem, erről nem tud senki a legjobb barátnőimen és a barátomon kívül. Nem terveztünk babát ilyen hamar, de én pár nap alatt beleéltem magam az anyaságba és a barátom is örült. Engem nagyon megviseltek a történtek, pedig eltereltem a figyelmemet, még egy kiskutyát is kaptam a páromtól és teljesen úgy viselkedek vele, mintha ő lenne a gyerekünk. De tényleg...
Szóval újra szóba került közöttünk a babatéma és elhagytuk a védekezést és összejött a pici, most 11 hetes vagyok és úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, a barátom szülei már tudják is a hírt.
Arra gondoltam, hogy úgyis megyünk Karácsony másnapján a szüleimhez és az ajándékaik mellé vennék valami édes babaholmit, amit odaadnánk.
21.
Azt hittem, hogy a kérdésből lejön, hogy már régen nem lakom velük...
Ird fel egy lapra, 'kedves anyu, apu, hamarosan nagyszülök lesztek!"
Ezt tedd egy keretbe. Ha, karacsonykor a szüleidnel lesztek, ültesd le a szüleidet egymas melle es add a kepet a kezükbe. nem szabad megnezniük addig, mig igy le nem fenykepezted öket.
Azutan mar csak kivancsiak, mit tartottak a kezükbe es meg fogjak nezni a kepet.
7-nek jó a meglátása :)
én is örültem a bejelentésnek. egyetlen baj volt, hogy én még nem tudhattam, mivel ilyet sose láttam, hogy ikrek lesznek!
aztán néztem mint rozi a moziban, hogy mi ezen a happy!!
igy kicsit ugy jött le, mintha nem örülnék :(
igaz nagyon rossz passzban voltam Édesanyám nagy beteg volt ezidőtájt, ezért nem volt tüzijáték a fejemben a bejelentéstől!
jobb ötlet az UH kép, mint a kisruha. nem is értem minek kellene?
Apukám kulturált ember, nem így intézi, ha problémája lenne valakivel.
De a barátomat az egész családom szereti, így semmi ok nincs lövöldözésre, meg kiabálásra... Nem is értem az 8-as választ.
Mindkét fényképes ötlet jó, köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!