Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, Ti örülnétek, ha így...

Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?

Figyelt kérdés

A tavasszal védekezés mellett terhes lettem, de sajnos elvetéltem, erről nem tud senki a legjobb barátnőimen és a barátomon kívül. Nem terveztünk babát ilyen hamar, de én pár nap alatt beleéltem magam az anyaságba és a barátom is örült. Engem nagyon megviseltek a történtek, pedig eltereltem a figyelmemet, még egy kiskutyát is kaptam a páromtól és teljesen úgy viselkedek vele, mintha ő lenne a gyerekünk. De tényleg...

Szóval újra szóba került közöttünk a babatéma és elhagytuk a védekezést és összejött a pici, most 11 hetes vagyok és úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, a barátom szülei már tudják is a hírt.

Arra gondoltam, hogy úgyis megyünk Karácsony másnapján a szüleimhez és az ajándékaik mellé vennék valami édes babaholmit, amit odaadnánk.

2015. nov. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon nem mindegy a kérdés szempontjából, tizenöt éves vagy vagy huszonöt...
2015. nov. 29. 13:56
 2/63 A kérdező kommentje:

21.

Azt hittem, hogy a kérdésből lejön, hogy már régen nem lakom velük...

2015. nov. 29. 13:57
 3/63 anonim ***** válasza:
73%
Minek adnál a szüleidnek babaholmit? Tiszta hülyeségnek tűnik, ők ugyan mire használnák, vagy mit csinálnának vele? Tök egyszerűen megmondanám, anya, apa, gyereket várok. Mi a fenének célozgatni?
2015. nov. 29. 13:58
 4/63 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem lejött. De azt nem teljesen értem, hogy miért ők kapják a babaholmit?
2015. nov. 29. 13:58
 5/63 A kérdező kommentje:
Mert aranyosnak gondoltam, hogy nem csak úgy megmondjuk.
2015. nov. 29. 13:59
 6/63 anonim ***** válasza:
71%

Ird fel egy lapra, 'kedves anyu, apu, hamarosan nagyszülök lesztek!"

Ezt tedd egy keretbe. Ha, karacsonykor a szüleidnel lesztek, ültesd le a szüleidet egymas melle es add a kepet a kezükbe. nem szabad megnezniük addig, mig igy le nem fenykepezted öket.

Azutan mar csak kivancsiak, mit tartottak a kezükbe es meg fogjak nezni a kepet.

2015. nov. 29. 14:09
 7/63 anonim ***** válasza:
81%
Én a baba első UH fotóját adtam oda keretben:) Igaz hogy csak egy pötty, de anyáéknál kinn van azóta is a fő helyen:)
2015. nov. 29. 14:12
 8/63 anonim ***** válasza:
9%
Persze tök jó ötlet, de ha faterodnak van puskája azt dugd el ha nem akarod hogy a gyerek apa nélkül nőjön fel.
2015. nov. 29. 14:44
 9/63 gömbicica ***** válasza:
72%

7-nek jó a meglátása :)

én is örültem a bejelentésnek. egyetlen baj volt, hogy én még nem tudhattam, mivel ilyet sose láttam, hogy ikrek lesznek!

aztán néztem mint rozi a moziban, hogy mi ezen a happy!!

igy kicsit ugy jött le, mintha nem örülnék :(

igaz nagyon rossz passzban voltam Édesanyám nagy beteg volt ezidőtájt, ezért nem volt tüzijáték a fejemben a bejelentéstől!

jobb ötlet az UH kép, mint a kisruha. nem is értem minek kellene?

2015. nov. 29. 14:46
 10/63 A kérdező kommentje:

Apukám kulturált ember, nem így intézi, ha problémája lenne valakivel.

De a barátomat az egész családom szereti, így semmi ok nincs lövöldözésre, meg kiabálásra... Nem is értem az 8-as választ.

Mindkét fényképes ötlet jó, köszönöm! :)

2015. nov. 29. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!