Szülők, Ti örülnétek, ha így tudnátok meg az unoka hírét?
A tavasszal védekezés mellett terhes lettem, de sajnos elvetéltem, erről nem tud senki a legjobb barátnőimen és a barátomon kívül. Nem terveztünk babát ilyen hamar, de én pár nap alatt beleéltem magam az anyaságba és a barátom is örült. Engem nagyon megviseltek a történtek, pedig eltereltem a figyelmemet, még egy kiskutyát is kaptam a páromtól és teljesen úgy viselkedek vele, mintha ő lenne a gyerekünk. De tényleg...
Szóval újra szóba került közöttünk a babatéma és elhagytuk a védekezést és összejött a pici, most 11 hetes vagyok és úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, a barátom szülei már tudják is a hírt.
Arra gondoltam, hogy úgyis megyünk Karácsony másnapján a szüleimhez és az ajándékaik mellé vennék valami édes babaholmit, amit odaadnánk.
ha az én lányom 21 évesen terhes lenne, zokognék a bánattol..nekem ido kellene mig feldolgoznám, hogy a 21 éves lányom terhes lett...
(Ahelyett, hogy egyetemre járna, épitené az egzisztenciáját..o teherbe esik..szinte gyereklányként) oszintén...hatalmasnak szégyennek élném meg.
de valoszinuleg a te szuleid mások..van, akit buszkeséggel tolt el ha a 20-21 éves lánya terhes...
21 évesen gyereket vállalni a leendő nagyszülőnek hatalmas szégyen???
JÓ ég!!! mikor vállaljon 35-40 évesen??? ugyan már.
én 20 és 24 éves voltam mikor Fiaim születtek.
mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni.
nagyon jó volt igy! nagyon jóban vagyunk mindkettőjükkel :)
most ha mondjuk 35 évesen szülöm az elsőt, most lenne 20 éves fiam.
mire annak is gyereke lenne, hány éves lennék már ? jajj Istenem.
Jó egészséget kedves Kérdező!!! és sok boldogságot :)
#11-es!
Mi abban a szegyen, hogy egy 21 eves erett nö, rendezett hatterrel gyereketvar?
Ma, mar CSAK a diploma az etalon?
Magyarorszagon, a diplomaval is ehen halhatsz , legfeljebb kitörölheted, arra jo.
Ki apolna a betegeket, ki gyartana az autoalkatreszeket, ki vinne el a szemetet, ki szallitana az elelmiszert a TESCOba ha MINDENKI diplomas lenne???
Ma már a diplomas is rakenyszerül arra, hogy gyarban a szalgnal robotoljon!
A munka abszolut NEM szegyen, akrmiylen munkarol van szo!
Az a szegyen, ha valaki fizikailag szellemileg 'top', de nem akar dolgozni.
nemcsak 21 évesnél természetes, hogy külön lakik...bizony sok 15-16 éves is..sőt...
miért adnál szüleidnek babahomit? értik azok, ha a vacsoránál elmondod mi az ábra..persze stilisztika kérdése is..aztán készülhet egy csíííízes szelfi kép...
én úgy tudtam meg, hogy a kezembe nyomtak egy ultrahangos fotót..
"Nem hinném, hogy akkora tragédia lenne, ha egy felnőtt nő gyereket vállal a párjával úgy, hogy megvan mindenük (ingatlanok, autók, pénz)."
Biztos te dolgoztál meg 18 éves korod óta az ingatlanokért, az autókért és a pénzért? Gondolom a barátodé mindaz amit felsoroltál. Ilyen helyzetekbe kell a gyerek sürgősen a 21 éves felnőtt gyereklányoknak!
Csak egy újabb aranyásó kérdését hallották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!