Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?
Kérdező, te tipikusan olyan ember vagy, aki szülés után már nem nő, hanem full-time anyuka, az apuka meg le van sz@rva magasról, ő csak addig volt fontos, míg megcsinálta neked a gyereket.
Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy ilyen gyerekes nevetséges dolog miatt te már egyből gyámhatósággal meg családsegítővel fenyegetőzöl.
Szánalmas vagy, otthon miért nem lehet valaki abban, amiben akar? Mellesleg a gyereket ez semmiben sem érinti meg, viszont az, hogy ilyen baromság miatt már kivered a hisztit és veszekedtek, az már igen.
Ha meg ennyire félted a gyereket ilyen hülyeségtől is, akkor válj el, és neveld egyedül. De egyszerűbb lenne, ha felnőnél agyilag, és nem cirkuszolnál ilyen gyerekes dolog miatt.
Komolyan ilyen apróság miatt már családsegítővel meg gyámhatósággal fenyegetőzni???
Te totál hülye vagy, már bocs. Ismerek hozzád hasonló anyukát. Gyerekszülés után már az apuka egyből leminősült anyuka szemében valami idomítatlan állattá, azóta anyucinak semmi sem tetszik, mindent szóvátesz, mert "jaj a gyerek". Tudod mi lett a vége? Apuka megelégelte, kiosztotta a barom anyukát a francba, majd elvált, otthagyta őket.
Ne légy már ennyire gyerekes és kiállhatatlan. Többen leírták, hogy semmi baj nincs a férjed viselkedésével, és a gyereknek sem lesz ettől gondja. És ettől a felesleges cirkusztól nem félted a gyereked? Mert az igenis árthat neki, ha a szülei ölik egymást, fenyegetik egymást, ráadásul tök alaptalan baromság miatt.
Szerintem is válj el. A férjednek is az lesz a legjobb.
És mégis mit mondanál a gyámhatóságnak vagy a családsegítőnek? Szerintem körbe is röhögnének.
(másik 86-os vagyok)
Ne haragudj kérdező, de nagyon ostoba vagy.
A férjed a gyerek születése után SEM lesz idegen, ugyanúgy a férjed marad. Ehhez képest te úgy viselkedsz vele, mintha már csak egy vadidegen lenne a lakásban, vagy valami albérlő. Tudod a hozzád hasonló anyukák viselkedése szokta a leghamarabb tönkretenni a házasságot. Istenem, a saját férjedről beszélsz, nem valami idomítatlan állatról!
Miért ne közlekedhetne úgy otthon valaki, ahogy akar? Mi baja lesz ettől a gyereknek? Elárulom, semmi. Attól viszont lehet baja, hogy te ilyen nevetségesen szánalmas dolog miatt ilyen hisztit csapsz. Aztán majd jól eltanulja tőled, és megszokja, hogy ha valami nem úgy van, ahogy ő elképzeli, akkor csak üvöltözni kell meg fenyegetőzni. Gyönyörű.
Családsegítő meg gyámügy? Ne nevettess már! Mégis milyen indokkal? Ennyire hogy borulhat el valakinek az agya egy ilyen jelentéktelen dolog miatt? Én a férjed helyében megmondtam volna, hogy menj nyugodtan a gyámügyre meg családsegítőhöz, hátha használ az nálad, hogy jól pofán röhögnek a hülyeséged miatt.
Nem tudom, hogy igaz-e a kérdés, vagy kamu (elég kamu szaga van), de ha igaz, akkor 2 választás van: vagy felnősz, és rájössz, hogy mindent meg lehet beszélni, valamint nem kell minden sz@rtól óvni-félteni a gyereket mert ugye nem tarthatod karanténban, vagy elválsz, és neveled egyedül, a férjedet meg békén hagyod. Attól, mert te szültél egy gyereket, még nem azt jelenti, hogy az egész világnak a gyereked körül kell forognia. Attól még apuka is ember, és apuka is ott lakik.
Hagyjátok már a kérdezőt, a családsegítő meg a gyámügy tényleg túlzás, nyilván csak akkor hangzott el, amikor már elmérgesedett a vita, és rég nem az eredeti problémáról szólt.
Az eredeti probléma pedig az, hogy apuka elhagyja magát, igénytelen és prosztó módon viselkedik. Kinyúlt gatyából kilógó farokkal tartósan mászkálni ugyanis EZT jelenti. És ilyen példát valóban nem kell mutatni a gyereknek.
Ha valaki ilyen férfira vágyik, sőt, szívesen hozzábújik a fél éve viselt átizzadt ingében, hajrá. De legalább ne járassa le magát azzal, hogy ezt még világgá is kürtöli, és pláne ne hülyézzen le normális értékrendű, igényesebb nőket.
Utolsó, te nem vagy százas. Csak annyi történt, hogy a pénisze egy kicsit kilátszott. Ebből mi a francnak kell világtragédiát csinálni?
Otthon meg miért ne lehetne valaki abban, amiben akar? Miért, te nagyestélyi ruhában flangálsz otthon is?
Nem kell a gyereket minden lóf....sztól védeni, nem valami törékeny porcelánbaba. Nevetséges, hogy ebből ekkora tragédiát kell csinálni.
Nem nagyestélyiben, hanem aerobicnadrágban és pólóban, nyáron pedig valamelyik könnyű indiai pamutruhámban.
Eltér a véleményünk arról, hogy kilógó farokkal mászkálni otthon mennyire guszta dolog, valóban nem "százas", hanem 140 feletti vagyok, ami azt illeti, és nem kilóban.:-) A gyereket meg nem féltem, nem hiszem, hogy akkora lenne a királykobra, az viszont nagyon nem mindegy, milyen mintát lát otthon, mennyire igényes környezetben nő fel. És ez nem elsősorban a pénzen beszerezhető dolgokon, hanem a viselkedésen múlik.
Például azt, hogy a nő nem cseléd, az apja meg lusta és (szó szerint) büdös paraszt.
Bocs, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!