Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a férjem...

Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A következőt csinálta: Olyan alsónadrágban volt otthon amiből kilógott a két gomb között a nemi szerve. Én ezt szóvá tettem. Nem veszekedtem vele, hanem egyszerűen közöltem a puszta tényeket és azt, hogy ha én ezt észre vettem, ezt más is megláthatja, mégpedig az óvodáskorú gyerekünk. Nem öltözködött fel. Kis idő múlva újra szóltam. Erélyesebben. Továbbra sem vett fel legalább egy rövidnadrágot.Ezután következett a cirkusz, valamint a gyámhatósággal, családsegítővel való fenyegetőzés. Milyen hatással lehet a gyerekre az apa ilyen viselkedése?
2015. nov. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
69%

27-es, innen vagyunk még az 50-en, és távolról sem vagyok régimódi, csak volt gyerekszobám. Láttam a saját apámat is alsógatyában mászkálni otthon, rövid ideig, amíg fel nem öltözött otthoni, kényelmes ruhába. Nem bujkáltunk egymás elől a családban, de az elképzelhetetlen volt, és a saját családomban is az, hogy kitágult, foszlott fehérneműben mutatkozzunk, ami nem tölti be a funkcióját. Az meg végképp, hogy egész álló nap gatyában vagy bugyiban rohangáljunk, pláne a férfi családtagok kilógó farokkal. Számomra ez igénytelenség, az ilyen ember sem magát, sem az otthonát, sem a családját nem tiszteli.

A "modern" szemlélet távolról sem egyenlő a prosztósággal, egyébként akik itt eltévedtek az időben, azoknak hadd említsem meg, hogy a melltartó nélkül, és bugyivillantó miniszoknyában járás divatja akkor volt, amikor még én, állítólagos "régimódi" ezüstlakodalmas sem éltem.:D

2015. nov. 21. 19:37
 42/80 anonim ***** válasza:
45%

Én sem bírom felfogni, hogy az miért prűdség, ha nem akarom apám farkát nézegetni, ami éppp kificcen a lyukas alsónadrágjából. Ennyi erővel az anyuka is mászkáljon egy szál bugyiban, felső nélkül, lógó mellekkel a gyerekek előtt merthogy ne legyünk már prűdek meg otthon vagyunk?

Többen említették az átöltözést és a fürdőbe bemenést, benyitást. Szeretném kihangsúlyozni, hogy MÁS AZ, ha valaki véletlen benyit vagy meglátja öltözködés közben a szülőjét mint az, ha a szülő igénytelenségből, szánt szándékkal kint hagyja a nemiszervét a ruházata lyukán át.

2015. nov. 21. 19:38
 43/80 anonim ***** válasza:
63%

nem "az emberről" van szó, hanem egy pici gyerekről! azt se tudja, mi az, sőt ott sem volt!

később már tudni fogja. jó, és? később majd apuka is tudja, hogy a gyerek már tudja, mi az, és akkor felöltözik. a jövőről senki nem beszélt.

amúgy meg amíg 1-2 éves a baba, és sokszor a szülei szobájában van, apu sosem simogatta meg nálatok anyut, vagy sosem szeretkeztek így? ilyenkor is az van, hogy a gyerek még fel sem fogja, még beszélni sem tud, meg alszik, egy kisgyereket ne azonosítsunk már egy 14 éves kamasszal!

igenis prűdség ez az egész a nő részéről. zavarta? tudod mit, előfordulhat. de vajon a nő természetes? a nő még soha nem flangált otthon lyukas melltartóban, vagy izzadtan, büdösen, kócos hajjal? soha nem mondhatott volna rá a férfi valamit, hogy nézzen már tükörbe, emrt igénytelen? dehogynem, csak a férfi nem erre figyelt, hogy most hol tud jól belerúgni az asszonyba. itt a nő a hárpia. lyukas alsónadrág miatt FENYEGETŐZÖTT gyámhatósággal. milyen feleség az ilyen, most őszintén?

le is zárhatjuk ezt a prűd - nem prűd kérdést. vannak különböző vélemények, ez van, ilyen az élet.

de emiatt a saját férjedet megfenyegetni, ez nem normális!!!!!!!!!!!

milyen jogon fenyeget? nem a szomszédok látták, nem a gyerek óvónénije látta, csak a férfi felesége! ha fenyeget, azt hogy képzeli el? ő maga bemegy a gyámügyhöz feljelenteni a saját férjét egy ilyen dologért???

kellemes légkör lehet otthon, ahol az asszony megfélemlítéssel, fenyegetéssel éri el, hogy az legyen, amit ő akar.

2015. nov. 21. 19:42
 44/80 anonim ***** válasza:
29%

"amúgy meg amíg 1-2 éves a baba, és sokszor a szülei szobájában van, apu sosem simogatta meg nálatok anyut, vagy sosem szeretkeztek így? "

Te beteg vagy??????????????????????

Nem, képzeld el, sosem szeretkeztünk a gyerek orra előtt a szobában! És ha te igen, akkor szégyelld magad!

2015. nov. 21. 19:51
 45/80 anonim ***** válasza:
75%

"a nő még soha nem flangált otthon lyukas melltartóban, vagy izzadtan, büdösen, kócos hajjal? soha nem mondhatott volna rá a férfi valamit, hogy nézzen már tükörbe, mert igénytelen? dehogynem"

Ismered őket? Mert ha nem, elég nagy bátorság rávágni, hogy "dehogynem".

Kinek van lyukas melltartója, ki nem érzi, ha büdös, ki nem fürdik le, ha izzadt, és ki milyen dolgot művel, amiben igénytelen mértékig kócolódik a haja?

2015. nov. 21. 19:55
 46/80 anonim ***** válasza:
65%

óóó de nagyon nagy erkölcscsősz lett hirtelen mindenki!

dehogy szégyellem magam!

itt mindenki tökéletes, tökéletes családdal, tökéletes élettel, azért milyen fura ez, hogy a valóságban meg nem ezt látom, ha szétnézek!

csak ezen az oldalon divat ez a nagy álszenteskedés.

2015. nov. 21. 20:04
 47/80 anonim ***** válasza:
42%
Erkölcscsőszség szólni valakinek, hogy húzzál már fel valamit, mert kilóg a fityisz?
2015. nov. 21. 20:14
 48/80 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ez a kérdés így sül el. Úgy látom jól megmozgattalak titeket. Arra kíváncsi lennék, hogy ha én flangálnák a nagy fiam előtt egy szál tangába és egy pólóba, na ahhoz mit szólnátok. De soha nem fogom megtenni, mert még a fürdőszobában felöltözködöm. Apuka sajnos igénytelen. Nem mindig volt ilyen, de ma már elhagyja, elhanyagolja magát. Az ilyen pasikat szokták megcsalni, előbb- utóbb elhagyni. :) A gy.k.-ból való kilépés sem direkt volt, csak gondoltam megvárom míg megérkeznek a válaszok. A gatya nem kiszakadva volt, csak elnyúlt. Ez egyszeri alkalom volt, de apuka eléggé akaratos, és csak azért sem típus. 10 perc veszekedés után apuka bevalotta, hogy lusta volt még valamit felvenni. A didkóimat pedig egy 20 éves is megirigyelhetné. :)
2015. nov. 21. 20:18
 49/80 anonim ***** válasza:
54%

előttem mászkált anyám melltartóban-bugyiban, míg öltözködött.

nem lettem tőle depresszisó, mivel nem vagyok hülye. a ruhásszekrény nem a fürdőben volt.

amúgy meg nem mindegy, hogy a nagy fiad előtt mászkálsz, vagy apuka a pici gyerek előtt. tehát nem az a lényeg, hogy te vagy apuka mászkál, hanem hogy a gyerek mekkora. és egy óvodás korú még nem érzékel semmit a felnőttek szexualitásából.

2015. nov. 21. 20:21
 50/80 A kérdező kommentje:

Amúgy apuka szekrényében lapul 2 pizsama is, de nem hordja, hanem egy ingben alszik. Ez megy 5 hónapja. Valamelyik nap cserélte le, amikor felém fordult és én rákérdeztem, hogy mi rajtad ilyen büdös, és mióta nem cserélted ezt le. A jelenet a nappaliban játszódott, a gyerek jelenlétében, aki 6 éves óvodás. Apuka beleesett abba a hibába, hogy igen elkényelmesedett, sajnos igénytelen lett. Valóban erősnek tűnik a családsegítővel való fenyegetőzés. Ez inkább arról árulkodik, hogy ezzel az emberrel szemben tehetetlennek érzem magam.

A metsző olló is eszembe jutott. :)

2015. nov. 21. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!