Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?
" A kérdező kommentje:
Szerintem a férjemnek van gondja, lehet, hogy csak felhívás volt keringőre? Lóg ott valami. :)"
Olyan régen láttad már,hogy így kell tőled figyelmet kicsikarnia???
Lóg ott valami??? Valami??? Már a nevét is elfelejtetted???
:-D
26: akinek ezüstlakodalma van, idős és régimódi????
44 vagyok, a férjem 48.
És semmi rosszat nem látok abban, ha itton alsónaci-pólóban van. Én is szoktam bugyiban meg pólóban mászkálni. Felnőtt mellettünk lelki bajok nélkül a gyerek.
A balhé jobban megviseli a gyereket, mint a többi. Lehet, hogy észre se vette volna, ha a kérdező nem hisztizik.
Hárpia: Az az önmagából kikélt nőszerű fantázialény, akit az arrogáns, hibáit be nem látó, macsó férfi teremt.
Ugyanaz a nő az egyik pasi mellett hárpia, a másik mellett egy tündér.
Férfi otthon szakadt gatyában: miért nem kapod be a farkát, ha már úgyis elől van?
Nő otthon tiszta melegítőnadrágban: qrva gyorsan vegyél fel egy farmert vagy egy szoknyát, különben megcsal a pasid, és joggal.
Konkrétan a kilógó kukival volt gondom, amit egy laza mozdulattal akár el is dughatott volna. De nem.
Mindig vannak fokozatok. Az egészet én úgy is el tudtam volna képzelni, hogy ő pozitívan reagál. Szólok neki, hogy mi a helyzet, ő pedig kezd ezzel valamit. Lecseréli a gatyát. Akár ki is dobhatná a kukába. Mivel felnőtt ember és meg tudja ítélni, hogy megérett a gatya erre. Nem kell ehhez egy másik ember, egy feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!