Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a férjem...

Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A következőt csinálta: Olyan alsónadrágban volt otthon amiből kilógott a két gomb között a nemi szerve. Én ezt szóvá tettem. Nem veszekedtem vele, hanem egyszerűen közöltem a puszta tényeket és azt, hogy ha én ezt észre vettem, ezt más is megláthatja, mégpedig az óvodáskorú gyerekünk. Nem öltözködött fel. Kis idő múlva újra szóltam. Erélyesebben. Továbbra sem vett fel legalább egy rövidnadrágot.Ezután következett a cirkusz, valamint a gyámhatósággal, családsegítővel való fenyegetőzés. Milyen hatással lehet a gyerekre az apa ilyen viselkedése?
2015. nov. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:
52%

#20: Nem érted?

Nem a meztelenség a lényeg, nem arról van szó, hogy titkolózni kell a gyerek előtt, nehogy véletlen bármit is meglásson, hanem arról, hogy otthon is illik normálisan öltözködni, viselkedni.

Mindennek megvan a maga helye.

2015. nov. 21. 17:20
 22/80 anonim ***** válasza:
85%

" Nem érted? "

De értem. És te nem érted, hogy a körülményeket nem tudjuk? És ha a gyerek nem is volt ott, és mi van, ha mindez a hálószobában történt, tényleg nem az volt a férj szándéka, hogy így flangáljon otthon, netán pont együttlétre vágyott az asszonnyal, csak rosszul sült el? Netán ti a hálószobában is csinosan felöltözve szoktatok még együtt is lenni oly módon?

Akkor már le sem merem írni, hogy a férjem alsónadrágban és pólóban alszik! Sőt, nyáron én is szoktam lengébben öltözve aludni (nem meztelenül!), mert nincs klíma és baromi meleg van. Istenem, mekkora paraszt emberek vagyunk!!!

2015. nov. 21. 17:27
 23/80 anonim ***** válasza:
88%

"Mindennek megvan a maga helye."

Így van és hol merjen az ember alsónadrágban lenni, ha nem otthon. Jaj, bocs, már otthon sem illik...

2015. nov. 21. 17:32
 24/80 anonim ***** válasza:
85%
Én azt nem értem, a 20. miért lett ennyire lepontozva? Mert auzt nem hiszem, hogy mindneki frakkban és csokornyakkendőben megy még zuhanyozni is.
2015. nov. 21. 17:41
 25/80 anonim ***** válasza:
89%

Az a velemenyem, h csavard le a futest... Tul meleg van. Ha huvosebb lesz, vesz fel meg egy gatyat, h ne logjon ki a pocse...

Pff...

2015. nov. 21. 17:42
 26/80 anonim ***** válasza:
69%

ezüstlakodalmas: akkor ti már nem 20 évesek vagytok, hanem egy idősebb, régimódi pár.

szerintem 40-50-60 évvel ezelőtt még egész más volt a norma, akkoriban a férfi nem is látta sokszor a feleségét meztelenül. egész más világ volt, de eltelt azóta sok-sok év, változott, kinyílt a világ.

nem az utcán járkált meztelenül (bár már ezen sem lepődne meg senki), hanem OTTHON.

az meg a saját háza, hadd csinálja már ott azt az ember, ami jól esik!

de egyeseknek semmi sem elég, meg akarják szabni, hogy mit csináljon valaki a saját házában.

2015. nov. 21. 17:42
 27/80 anonim ***** válasza:
30%

Mekkora parasztság már egy szál alsóneműben ücsörögni otthon ??

Még nyáron 40 fokban esetleg elfogadhatónak tartom, de akkor se lógjon ki a töke.

A férjed valami szánalmas. De gondolom ezt tudtad, mikor hozzámentél.

2015. nov. 21. 17:57
 28/80 anonim ***** válasza:
90%

Jó, azért álljon meg a menet! Miért lenne parasztság fehérneműben lenni otthon? (Azt értem, hogy rongyos, szakadt alsóban parasztság, de ti már elmentek odáig, hogy érezzem magam igénytelennek azért mert mondjuk francia bugyiban és topban vagyok otthon. A férjem szintén divatos, igényes alsóban. Ketten élünk, mindketten sportolunk és egészségesen eszünk, jól érezzük így magunkat. Főleg, hogy ő egész nap öltönyben, én meg kosztümben. Bocsi, hogy jól esik egy kis lazaság. Ha valaki jön, természetesen felöltözünk, vagy ha rakodunk, főzünk akkor is. Úgy írogattok itt, mintha ez lenne a leggusztustalanabb dolog a világon.

Kérdező: vicc, hogy ilyenen össze tudtok veszni. Mosás után dobd ki az elhasználódott fehérneműket.

2015. nov. 21. 18:15
 29/80 anonim ***** válasza:
68%

?

És aki nem sportol és nem eszik egészségesen, az nem lehet otthon bugyiban? Divatos bugyiban ráadásul?

2015. nov. 21. 18:18
 30/80 anonim ***** válasza:
52%

#27: " 40-50-60 évvel ezelőtt még egész más volt a norma, akkoriban a férfi nem is látta sokszor a feleségét meztelenül. "

Te el vagy tévedve az időben eléggé.

2015. nov. 21. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!