Mindig veszekszik velem ilyenkor. Mit tudok tenni?
Anyám sokszor generálja a problémákat, és mindenen kiakad. Rend és tisztaság van otthon, hajlamos abba is belekötni, hogy miért van egy pohár víz az asztalon. Ez komoly. Tegnap az volt a baja, hogy a konyhai asztalon hagytam a vizemet. Utána néztem a dolgoknak, és magamban is kerestem a szálkát. Kerülöm a konfliktusokat, és sokszor kimerítő a hibakeresése. Észrevettem, hogy amikor kielégítetlen, akkor ilyen. Nem egyszer hallottam, hogy rámászik a jelenlegi párjára, és szinte könyörög neki hogy feküdjenek le. Aztán ha nincs szex, akkor rajtam vezeti le a feszültséget.
Most komolyan én mit tehetek arról, ha nem szexel? Egyetlen megoldás a költözés? Mert hiába ülök le vele órakat beszélgetni, nekem nincs erre energiám, amiket csinál, és legközelebb kezdődik elölről az egész. Előre köszönöm a válaszokat!
Beszélned kéne vele erről, egy jó pillanatában!
Lehet nem is tudja magáról, h milyen kibírhatatlanul szokott viselkedni veled... 😉
Ha nem vágsz vissza neki, mindig csak higgadtan kezeled, akkor egyre jobban fogja benned keresni a hibát. Nem tudom, fiú vagy vagy lány, ha lány, akkor érthető a dolog...
Húzd fel magad nyugodtan, ha nem állsz ki magadért, anyukád elnyom. Valószínű, nem Te lehetsz neki a kedvenc gyereke. :(
"Észrevettem, hogy amikor kielégítetlen, akkor ilyen. Nem egyszer hallottam, hogy rámászik a jelenlegi párjára, és szinte könyörög neki hogy feküdjenek le. Aztán ha nincs szex, akkor rajtam vezeti le a feszültséget."
Ez de szar duma. Talán inkább te vagy kielégítetlen, ha ilyeneken jár az eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!