Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a férjem...

Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A következőt csinálta: Olyan alsónadrágban volt otthon amiből kilógott a két gomb között a nemi szerve. Én ezt szóvá tettem. Nem veszekedtem vele, hanem egyszerűen közöltem a puszta tényeket és azt, hogy ha én ezt észre vettem, ezt más is megláthatja, mégpedig az óvodáskorú gyerekünk. Nem öltözködött fel. Kis idő múlva újra szóltam. Erélyesebben. Továbbra sem vett fel legalább egy rövidnadrágot.Ezután következett a cirkusz, valamint a gyámhatósággal, családsegítővel való fenyegetőzés. Milyen hatással lehet a gyerekre az apa ilyen viselkedése?
2015. nov. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:
Ja és attól még senki sem lett beteg, hogy más az értékrendje.
2015. nov. 21. 20:27
 52/80 anonim ***** válasza:
74%

De jót röhögtem :D Esküszöm ez volt a mai nap kérdése :)

Amúgy ez jutott eszembe: vihar a biliben.

Vagy: bolhából elefánt.

Kérdező, szerintem neked valami más, nagyobb problémád van a férjeddel, mert ezt nehezen tudom elképzelni, hogy egy kinyúlt alsógatya ekkora gondot okozzon.

2015. nov. 21. 20:30
 53/80 A kérdező kommentje:
Egyet értek azzal, hogy a történteken kívül a legtöbbet a veszekedés árt. De egy anyának, nőnek meg szabad- e hajolnia a férfi akarata előtt csak azért, hogy ne legyen veszekedés. Nem csípem azokat a pasikat, akik nem tűrnek ellentmondást.
2015. nov. 21. 20:30
 54/80 A kérdező kommentje:
Szerintem a férjemnek van gondja, lehet, hogy csak felhívás volt keringőre? Lóg ott valami. :)
2015. nov. 21. 20:32
 55/80 anonim ***** válasza:
70%

"Arra kíváncsi lennék, hogy ha én flangálnák a nagy fiam előtt egy szál tangába és egy pólóba, na ahhoz mit szólnátok."

Amennyiben a nagy fiad alatt az óvodás gyerekedet érted, úgy semmi kivetni való nincs abban, ha éppen egy szál tanga és póló van rajtad és meglát úgy az ovis fiad. Viszont ha van nagyobb gyereked is, aki mondjuk tizenéves, akkor az teljesen más! De itt egy ovis gyerekről beszéltél.

"A gatya nem kiszakadva volt, csak elnyúlt. Ez egyszeri alkalom volt,"

Akkor miről beszélünk? Egyszer így alakult és kész. Bolhából elefánt...

Itt nem a gyerekkel van baj kérdező, itt nem azzal volt a baj, hogy mert a gyerek megláthatja apuka micsodáját, neked csak és kizárólag az a bajod, hogy igénytelenedik a férjed. Ez böki a csőrödet. Kár volt ezért a gyereket belerángatni...Beszéld meg vele, hogy adjon magára és ennyi!

2015. nov. 21. 20:33
 56/80 anonim ***** válasza:
55%
A gyereknek semmi baja nem lesz (én is sokszor láttam apát-anyát meztelenül, együtt fürödtünk, stb.), csak TÉGED zavar... de mikor lettél ilyen prűd?! Mert a gyerek előtt nyilván nem zavart a dolog :D Sőt, szexre hívott...
2015. nov. 21. 21:06
 57/80 anonim ***** válasza:
35%
Akkor már legyen teljesen pucér, mint igénytelen.
2015. nov. 21. 21:21
 58/80 anonim ***** válasza:
51%
Véleményem: vihar egy pohár vízben. :)
2015. nov. 21. 22:24
 59/80 anonim ***** válasza:
61%

A férjedéről semmi. De te nagyon felfújtad a dolgot. Talán nem szereted már? Vagy nem tetszik, hogy nem úgy táncol, ahogy te fütyülsz?

A gyerekeknek meg mi bajuk lesz, ha látják? Lehet, hogy a kislány nem fog lefeküdni senkivel 14 éves korában kíváncsiságból, mert tudja, hogy milyen? A fiúnak meg ugyanolyan van. Nem látom a problémát, hacsak nem azt, hogy belekötöttél a férjedbe?

2015. nov. 22. 00:20
 60/80 anonim ***** válasza:
61%

Add be a válást!

Komolyan! Ti nem vagytok egyenrangú felek,hisz azt hiszed a férjed egy gyerek,akit nevelni kell,ő meg beles.zar mindenbe. Valószínű,mert te mindent helyette akarsz megoldani!

A kérdésedre pedig: egy alkalomból nem csinálnék ekkora cirkuszt! De nálatok több is van a cirkusz mögött,mint egyszeri "elfelejtettem felvenni a gatyám"!

2015. nov. 22. 05:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!