Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?
És ekkor tragédia, hogy a kisgyerek megláthatja az apja kukiját??? Basszus. Ezen összeveszni?
Szerintem a veszekedés többet árt a gyereknek, mint az, hogy láthatta a kukiját. Ebben nincs semmi. Neki ez nem nemi szerv, csak egy szerv. Persze nem kell mutogatni. Na de azért nem ekkora tragédia, hogy apa kicsit lazult otthon és nem vágta puccba magát azonnal.
"És ekkor tragédia, hogy a kisgyerek megláthatja az apja kukiját??? Basszus. Ezen összeveszni? "
Nem tudom te voltál-e gyerek, de én mikor a kis hableányt néztem a tévében lehet nem örültem volna neki, hogyha apám kukijának a hegye kikandikál az egy szál gatyójából mellettem a kanapén.... undorító komolyan.
Miket meg nem tud az ember 39 évesen... Hogy otthon proliság fehérneműben vagy meztelenül lenni. Ez nekem teljesen új :D Nem fogom bevezetni itthon eme illemszabályt, az biztos ;) De engem már úgyis leproliztak tegnap valami más dolog kapcsán, hasonlóan jogosan :D
A konkrét eset egyszerű, szerintem is a veszekedés árt a kicsinek, nem a látvány. A kilógó pénisz engem se hoz lázba alapból, de cirkuszolni... De inkább a partnerek közti megértés és sikeres kommunikáció hiányzik, nyilván máskor is van ütközés s ha akkor is az van, hogy az egyik rá se bagózik a másikra, a másik pedig idegbajt kap emiatt... Nem irigylem a gyereket a légkör miatt.
Normális esetben meg lehet beszélni a közös szabályokat (úgy értem, ami nem az ember magánügye, saját kis köre, mert az az ő dolga).
Szerencsére az én páromnak nincs gombos gatyája, a túl bő alsóit én is kommentálom (teljesen nyugisan), de azok egyszer elkopnak és az újak már jók. Van egy gyönyörű boxere, amiben direkt szeretem, ha nadrág nélkül flangál :) Ketten vagyunk, de ez egy kicsinek sem árt, a strandon kevesebb ruha van az emberek s különben sincs semmi az emberi porcikákban, természetes dolog.
34: Ha a kishableányt nézed, akkor nem láthatod apád kukiját, csak akkor ha apádat bámulod a tv helyett :)
Meg nem is írta a kérdező, hogy rendszeresen így lenne a férje, csak hogy most épp kilátszott.
Nagy kaland.
Off: nyugodjatok meg, az ilyen nőknek van boldog párkaopcsolata, hűséges férje.....Tapasztalat.
On: Kérdező, költözz el, neveld egyedül a gyereket, ha annyira zavar, hogy a párod szeretne otthon kényelmesen őltözni. Vagy bízd rá az apukájára, ő normális:D
úristen, amikor egy 4 éves gyerek a kis hableányt nézi, fogalma sincs arról, hogy apa kukija mire való.
szerinted az oviban nem nézik meg egymásét, meg nem hasonlítgatják, hogy jé, neked van, nekem meg nincs ott semmi?
nekik ez még nem tragikus.
amúgy meg nem vagyok eltévedve az időben, mikor azt írom, hogy néhány évtizeddel ezelőtt még más volt a norma.
jó nagy baromságot írt, aki szerint ez tévedés lenne.
hát tán ugyanez volt az elfogadott? ugyanmár... nagyon okosat akartál mondani, de attól még változik a világ. fogadd el.
"Nem tudom te voltál-e gyerek, de én mikor a kis hableányt néztem a tévében lehet nem örültem volna neki, hogyha apám kukijának a hegye kikandikál"
De a gyerek nem látta! Nem a gyerek előtt volt kilógó himbilimbivel az apuka, hanem a felesége előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!