Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek a férjem...

Mi a véleményetek a férjem viselkedéséről? Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
A következőt csinálta: Olyan alsónadrágban volt otthon amiből kilógott a két gomb között a nemi szerve. Én ezt szóvá tettem. Nem veszekedtem vele, hanem egyszerűen közöltem a puszta tényeket és azt, hogy ha én ezt észre vettem, ezt más is megláthatja, mégpedig az óvodáskorú gyerekünk. Nem öltözködött fel. Kis idő múlva újra szóltam. Erélyesebben. Továbbra sem vett fel legalább egy rövidnadrágot.Ezután következett a cirkusz, valamint a gyámhatósággal, családsegítővel való fenyegetőzés. Milyen hatással lehet a gyerekre az apa ilyen viselkedése?
2015. nov. 21. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
56%

A mi gyerekünk is óvodás, de van rá példa, hogy besétál a fürdőszobába, mikor fürdünk, tehát látott már engem is és az apukáját is meztelenül. Nyilván nem meztelenkedünk direkt itthon a gyerek előtt, de van, hogy megesik, hogy lát minket ilyen helyzetben és egy bizonyos kor után ez változik, de nem gondolnám, hogy ez egy óvodás korú gyereknél gond lenne.

Amúgy meg oké, apuka is vehetett volna fel másmilyen alsónadrágot, de te is foghattad volna és megvarrhattad volna és tök fölöslegesen csináltál bolhából elefántot.

Én egyikőtöknek se adok igazat és ha alapvetően ilyen a kapcsolatotok, hogy ilyen hülyeségeken problémázol te is, akkor veled is elég nagy baj van és maga ez a kettőtök közötti rossz kapcsolat fog rosszat tenni a gyereknek, nem csak és kizárólag a férjed viselkedése!

2015. nov. 21. 16:36
 12/80 anonim ***** válasza:
64%

hát ez valóban prűdség.

már otthon se teheti meg, ami jól esik?

nem követett el bűntényt!

"le kell önteni"

ez aztán a megoldás, micsoda női furfang!

csak szólok, az ilyen fa..nákat szokták megcsalni, akiknek semmi sem jó, akik mindenbe belekötnek.

majd a férfi talál egy kedves nőt, aki önmagáért szereti, és nem szól rá mindenért. az maga lesz a menyország a férfi számára, hogy nem kell mindgi görcsösen megfelelnie a nőnek, aki szülés után jól elhízott, elvesztette a nőiességét, de sebaj, ez nem számít! sok sikert...

2015. nov. 21. 16:39
 13/80 anonim ***** válasza:
31%

#11-el értek egyet.

Én messze nem vagyok prűd, de otthon is tiszteljük már meg egymást, hogy normálisan felöltözünk és viselkedünk.

A férjed egy suttyú paraszt proli. Bár te választottad.

2015. nov. 21. 16:49
 14/80 anonim ***** válasza:
36%

"de te is foghattad volna és megvarrhattad volna és tök fölöslegesen csináltál bolhából elefántot. "

Már miért ő varja meg? A férjének is lehetne több esze. És egyáltalán, milyen paraszt szokás fehérneműben mászkálni otthon! Igénytelen prolikkal van tele az oldal. Fel lehet venni egy kényelmes, de csinos öltözéket is.

Bezzeg, ha a feleség igénytelen és slampos otthon, akkor nem azt írja a sok faxkalap, hogy had lazuljon szerencsétlen, hanem hogy ne csodálkozzon, ha mást keres a férj.

Hát most a férj ne csodálkozzon, mert egy ilyen szakadt gatyában rohangáló férj 1 hónapra aláásná a libidóm, legalábbis az ő irányába.

2015. nov. 21. 16:54
 15/80 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 13-as, nemrég volt az ezüstlakodalmunk.:-)

Egyébként lehet, hogy prűdség, szerintem meg igénytelenség, ha egy férfi így mászkál otthon, teljesen függetlenül a gyerektől vagy bármitől. Hála istennek, nálunk nem volt ilyen gond, igaz, hogy én se mászkáltam otthon (se) szakadt, foszlott fehérneműben, amiből kikacsint a kisvirág.:-)

2015. nov. 21. 16:57
 16/80 anonim ***** válasza:
36%

#132: "majd a férfi talál egy kedves nőt"

Szóba nem állnék olyan pasival, aki gatyában és atlétában nyomul otthon. És köszönöm, 9 éves boldog kapcsolatban élek.

2015. nov. 21. 17:01
 17/80 anonim ***** válasza:
58%
Hát lehet, hogy megállok a fejlődésben, ha apám úgy ül le az asztalhoz vacsorázni, hogy a fejem mellett ellibben a lógó pötse.
2015. nov. 21. 17:03
 18/80 aszlan ***** válasza:
36%
Szerintem valamit akkart volna toled.lehet máskor te is makepen álltál neki a dolognak es egy vad sex let belole,ehelyett cirkusz let belole.kapd es es ápold le azt a kukit arra vagyik szerintem.
2015. nov. 21. 17:06
 19/80 anonim ***** válasza:
57%

"Már miért ő varja meg? A férjének is lehetne több esze."

Azért ő varrja meg, mert őt zavarta!

És ha éppen a férj nem gondolta, hogy pont az az alsónadrág, amit felvett, abból ki fog kandikálni a micsodája, akkor mi van? Lehet csak felvette és maga is le akarta cserélni, csak már a feleség eleve úgy indult neki, hogy úgy volt vele a férj, hogy már csak azért se!

Amúgy meg mi van abban, ha meglátja fehérneműben a gyerek az anyját, vagy az apját? Nem a szomszéd nénit vagy bácsit látta úgy! Pont így lesz az ilyen szülők gyerekéből visszafogott, szégyenlős felnőtt, aki szégyelli majd a saját testét, magát a testiséget.

Nyilván nem kell direkt meztelenkedni otthon, vagy fehérneműben flangálni, de a helyzetet nem ismerjük. Ha a férj netán a hálószobában volt így, nem az volt a szándéka, hogy egész nap így flangáljon a lakásban, akkor mi van abban?

Ezek szerint akik azt írják, hogy minimum csinosan kell otthon is lenni, netán kis kosztümben és isten őrizz, hogy fehérneműben legyen, akkor gondolom ti amikor öltözködtök, akkor is bezárkóztok a fürdőbe, csak nehogy...Mert bármikor megtörténhet, hogy az óvodás gyereke úgy látja a szülőt, hogy éppen öltözködik. És akkor mi van?

2015. nov. 21. 17:09
 20/80 anonim ***** válasza:
72%
Én meg egy szál kolbászba szoktam otthon mászkálni ha jó idő van. Rád férne egy jó kis parasztlengő.
2015. nov. 21. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!