Anyukám miért nem akar venni semmit az első unokájának?
Majd ha kiszállnak a terheshormonok a fejedből, akkor egy kicsit kitisztul a látásod (remélhetőleg) és meglátod hogy az édesanyád igenis megajándékozza az unokáját, mégpedig úgy hogy te a legjobbat vehesd meg a babának, hiszen te látod minden nap a gyereket, te tudod hogy milyen márkájú bizbaszra van szükség.
Nőként kivagyok a hisztis terhes nőktől, látszik az írásodból hogy mindenki elkényeztet, hordja alád a cuccokat (anyukád a pénzt)hogy megvenni se kelljen és jómododban már a kákán is csomót keresel.
Még egy csomó dolog hiányzik. Lepedő, cumi, orrszivo mittudomen micsoda. Vehetne akármit, ha egyáltalán megkérdezne. A pénz nem ajándék. Az pénz.
Az is szep, hogy te meg szultel es a csaladtol varod, hogy felszerelje a gyereket.
Esetleg egyeztess az egymással versengő nőrokonokkal, hogy most már ne "rugit" hozzanak, hanem azt, ami hiányzik.
Lehet, hogy volt rossz élménye és fél (pl. veszített el babát), vagy utál beállni a sorba a többiek közé, akik a 25. (amúgy tök fölösleges) bodyt hozzák neked, vagy az a típus, aki saját maga szereti kiválasztani a dolgokat, és téged is ilyennek gondol. (Én jobban örültem volna annak idején a pénznek, mint a fölösleges bodyknak és más ízlését tükröző egyéb cuccok halmának.) Vagy már megvett/megrendelt valami nagyobb értékűt (pl. babakocsit), csak meglepinek szánja, esetleg mégsem állnakoolyan jól anyagilag, mint gondolod, ezer és egy ok lehet mögötte.
Vegyen mindenki egyvalamit ajándékba, és azt egyeztessék le egymással, hogy mi legyen - akkor, amikor már megvan a baba. A babakelengyét pedig vedd meg te. Én biztos így csinálnám, de nem vagyunk egyformák.
Istenem tudtam, hogy ez lesz a következtetés, hogy én mindent másoktól várok el! Nem olvasod a kérdést? Én közben vettem már sokmindent, de kapunk is. Most soroljam fel, miket vettem én, hogy lásd, nem másnak szülöm a gyereket?
-babakocsi
-furdetokad
-koromvago, fésű
-kiságy
-sapka, takaró, racsvedo,
-babahordozo
-pár darab ruha, szám szerint nem tudom
-egy darab lepedő
-szivacs.
Érted már, amit írok, vagy csak idejottel fröcsögni, anélkül, hogy elolvasnad a részleteket? Nem a holmik értékéről van szó. Ha hozna egy 500 ftos cumisüveget, az is jó lenne. A többieknek Köszönöm a választ, akik értik, hogy érzelmi része van a dolognak, nem anyagi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!