Természetes, ha egy nő az első gyerek születése után "el akar kezdeni élni"?
Teljesen megváltozott, tetováltatott a derekára két szárnyat, bulikba jár, robogót akar venni és úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz. Az anyai kötelességeit tökéletesen ellátja és egyébként is én vagyok gyesen a kicsivel, de nagyon összezavar a viselkedése.
22 éves, ahogy én is.
Nem természetes.
Ezért nem kell 22 évesen szülni, amikor még fősulin a helye, meg bulikban, meg csak úgy élni. Persze meghülyülhet egy nő 30 felett is, de 22 évesen anyaként gyakoribb. De majd jönnek a "jaj hülyeség ez az éld ki magad" dolog kommentek, de ők tudják. Nem anyaként akarok majd bulizni, meg kamaszkodni, azt megteszem most .
24N
Ha ellátja a feladatait, mellette dolgozik, megcsinál mindent, akkor miért zavar az téged, hogy bulizik?
Az zavar, hogy te vagy gyesen?
Sok férfi bulizni jár amikor a feleségük otthon van gyesen-gyeden és egy szót sem szólhatnak! Isten hozott a nők világában!
A robogó mint élet, jaj :D A robogó teljesen a szolid anya szint, mindig elszomorít kissé, ha valaki óvatosan robogóra vált, csak mert szült 1-2 gyereket... De ez nem teljesen ide tartozik.
Érdekes, ilyenről még nem hallottam. Valószínűleg nem élte ki magát korábban, de hogy akkor miért szült gyereket, nem tudom, habár ha nem hanyagolja el a kötelességeit, akkor miért ne. Jobb későn, mint soha :)
Mondjuk a bulik furcsák nekem, nem tudom, milyen bulik, de hogy azt miért akkor, amikor friss kisgyerekes családanya... Bár a szülés utáni depressziónál még mindig jobb. A többi leírttal semmi bajom, csak ahogy írtam, a robogó túl szolid, egy rendes motor sokkal jobb.
Hogy néz ki a bulizós dolog? Te otthon ulsz a kicsivel míg a párod mulat? Mert szerintem ez így nincs rendben (fordítva sem).
Egy anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!