Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Természetes, ha egy nő az...

Természetes, ha egy nő az első gyerek születése után "el akar kezdeni élni"?

Figyelt kérdés

Teljesen megváltozott, tetováltatott a derekára két szárnyat, bulikba jár, robogót akar venni és úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz. Az anyai kötelességeit tökéletesen ellátja és egyébként is én vagyok gyesen a kicsivel, de nagyon összezavar a viselkedése.

22 éves, ahogy én is.

2013. aug. 16. 14:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Pedig hülyeség a "kiélősdi" szöveg.

Ennek semmi köze a korhoz. Anyukám testvére 40 éves fejjel sz a rja le a kicsi gyerekeit, mert a buli a mindene. Pedig annyit gyötrődött a lombikkal... Mondhatom, rohadt érett és felelős gondolkodás. Én nem esek hasra senki előtt a kora miatt. Másnak sem javaslom. Ez a tipikus esete annak, amikor a természet tudja mit miért tesz és kár beleavatkozni. Rengeteg ilyen és ehhez hasonló van. Persze itt mindenki jó szülő és nagyon következetes. Nem fizetnék be azért senkire. Láttam eleget a környezetemben. Kívülről nagyon okos, iskolázott, érett szülők, aztán otthon megy egymás terrorizálása és annyira önállóak csak, hogy inkább ülnek a meleg sz a rban. Csodálatos családok. Éjfélig tudnám írni a szebbnél szebb történeteket.

Szórakozni KELL. Az, hogy valaki 30-40 éves, nem jelenti azt, hogy innentől csak a gyerek létezik és"kibulizta" magát. Na ezért is megy sok pasi félre, mert egyes anyukák így gondolják. Vagy épp fordítva. Ahol ezek a dolgok elmaradnak, ott nem a gyerek, hanem kizárólag a PÁR a hibás. Kikapcsolódni KELL. Amíg élünk.

A gond ott kezdődik, amikor egymást hanyagolva, kihagyva történik a dolog, a család kárára. Azon változtatni kell.

2016. ápr. 15. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!