Természetes, ha egy nő az első gyerek születése után "el akar kezdeni élni"?
Teljesen megváltozott, tetováltatott a derekára két szárnyat, bulikba jár, robogót akar venni és úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz. Az anyai kötelességeit tökéletesen ellátja és egyébként is én vagyok gyesen a kicsivel, de nagyon összezavar a viselkedése.
22 éves, ahogy én is.
Ehhez a kornak nincs köze. Én 20 évesen szültem, akkor pont úgy éreztem, hogy egy jó időre elég a buliból. 30 éves korom körül kezdtem megint eljárogatni, de szigorúan a férjemmel.
Nincs rendjén az, amit a feleséged művel. Állítom, hogy trehányabb szülő, mint sok pasi aki ugyanezt csinálja. Te meg mint máshol a nő, mentegeted a feleségedet, hogy jó anya. Kérdem én mitől? Mert este munka után és buli előtt ad neki egy puszit? Nem ilyen egy jó anya.
Úgy látom a szerepek nálatok nagyon össze-vissza vannak.
8-as vagyok
Szerintem most esett le neki, hogy mivel jár ez a gyerek dolog. Mindenki gyereket akar, hiszen 1-2 órára milyen jó buli egy gyerekre vigyázni, de már más dolog, ha 24 órán át vele kell lenni évekig.
Le kell vele ulnod és megbeszélni a dolgokat.
Magad is tudod, hogy mi erre a kérdésre a válasz.
A többi privátban megy.
Ha egy férfi csinálja ezt akkor nem egészen ilyenek a hozzászólások. Ha meg szülés utáni depije lenne az jobb lenne? Érdekes, na mindegy.
Mennyi idős a gyerek? Nem lehet, hogy felborult kicsit a hormonháztartása? Még nincs gyerekem, de néha rám is rám jön a bulizhatnék és akkor 1-2 hétig kimaradok. Aztán megint beáll ez az "otthonülős" dolog, és akkor megint fél évig "itthon" ülök. 7 éve van párom.
Nekem pár kérdésem van még: Mióta tart ez? Beszéltél vele erről?
24/N
Uhha.. én 23 vagyok,8 hós a kislányom. A helyzet a következő:
Nem járok discoba,sem kocsmába,de koncertre szívesen megyek,ha adódik alkalom. Mivel a párom nem szereti azt a zenét amit hallgatok,a tesómmal és a párjával megyünk.Hozzátenném,hogy én vagyok itthon a gyerekkel állandóan,társaságba nem igazán tudunk menni,és én is el vagyok fáradva. Néha ki kell ereszteni a gőzt,mert belefárad az ember.
Ha tökéletesen ellátja a dolgokat otthon akkor nincs baj.Kell szórakozni,bár nem értem.. ha ő dolgozik,akkor te vagy otthon,inkább neked kellene menned,neki meg többet a gyerekkel lenni.. na de mindegy. Amíg te ezt elfogadhatónak érzed,addig nincs baj.
Mikor a gyerek nevel gyereket esete.....
Szerintem a gyereketek tuti nem fog 22 évesen gyereket gyártani,mert látja majd,hogy milyen rossz következményei vannak.Végülis,ahogy nézzük,ezt nektek köszönheti majd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!