Miért baj, ha a gyerek a szobában eszik?
Anyám mindig veszekszik velem emiatt, ha megkérdezem miért, akkor nem mond semmit, csak hogy "magamtól is tudhatnám".
Láttam már itt hasonló gondolkodású embereket, szóval: Tulajdonképpen mi rossz van abban, ha a gyerek nem a konyhában eszik, hanem a szobában az íróasztalánál?
# 64
Mert csak a prolik élhetnek és gondolgohtanka szabadon?
Mert ha valaki másképp gondolkozik mitn a "normális emberek" akkor azok már csak prolik ugye!
Én se élek a társadalmilag megkötött szabályok szerint mégse vagyok proli!
De csak élj a társadalmi szabályaid között te normális ember!
Nem állt szándékomban kötözködni, csak felbosszantott, hogy valaki észérveket követel, miközben nem ismeri a saját anyanyelvét sem. A törölt válaszomban leírtam - eufemizmusok nélkül, hátha így a szellemi kihívásokkal küzdők is megértik -, hogy ez az ügy nem észérvek, hanem kultúra kérdése. Vagy megvan valakiben, vagy nincs. Példaként a zsíros, ápolatlan hajjal, kitérdesedett mackónadrágban mászkálás elfogadhatatlanságát hoztam fel - az, hogy civilizált ember terített asztalnál eszik, pont ugyanennyire evidens.
Úgy tűnik, ez túlságosan sértő volt azoknak, akik csak az utcán, külsőségeikben hasonlítanak civilizált emberekre, ezért töröltették.:D
(volt) 64-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!