Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj, ha a gyerek a...

Miért baj, ha a gyerek a szobában eszik?

Figyelt kérdés

Anyám mindig veszekszik velem emiatt, ha megkérdezem miért, akkor nem mond semmit, csak hogy "magamtól is tudhatnám".

Láttam már itt hasonló gondolkodású embereket, szóval: Tulajdonképpen mi rossz van abban, ha a gyerek nem a konyhában eszik, hanem a szobában az íróasztalánál?

2015. szept. 12. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
A nem illik meg hogy máshol kell elég érv.Ha meg az anyukád aztmondja hogy kint egyél akkor egyél már kint.De most valszeg azon vitatkozunk hogy hol kell enni... :D Ekkora f@.szságot... :D Senkinek nincs jobb dolga már?! :D
2015. szept. 13. 19:16
 62/72 anonim ***** válasza:
100%
A nem illik nem érv, csak kifogás.
2015. szept. 13. 19:42
 63/72 anonim ***** válasza:
Az más kérdés, ha családi vacsora van, vagy hasonló és akkor lép le a szobájába a kajával.
2015. szept. 13. 19:57
 64/72 anonim ***** válasza:
72%

# 64

Mert csak a prolik élhetnek és gondolgohtanka szabadon?

Mert ha valaki másképp gondolkozik mitn a "normális emberek" akkor azok már csak prolik ugye!

Én se élek a társadalmilag megkötött szabályok szerint mégse vagyok proli!

De csak élj a társadalmi szabályaid között te normális ember!

2015. szept. 13. 21:01
 65/72 anonim ***** válasza:
Eddig a 64. a leghaszontalanabb válasz.
2015. szept. 14. 02:12
 66/72 A kérdező kommentje:
Mit írt a 64-es? Törölték mostanra.
2015. szept. 14. 08:17
 67/72 anonim ***** válasza:
Azt hogy csak az igénytelen prolik ezsnek a szobában őn nem mert ő a nagy normális ember!
2015. szept. 14. 10:51
 68/72 anonim ***** válasza:
0%
Nem mintha releváns lenne a kérdés szempontjából, de az eszek/eszem vita esetén tényleg a kötözködő válaszadónak van igaza.
2015. szept. 14. 18:30
 69/72 anonim ***** válasza:
Mért is?
2015. szept. 14. 20:03
 70/72 anonim ***** válasza:
0%

Nem állt szándékomban kötözködni, csak felbosszantott, hogy valaki észérveket követel, miközben nem ismeri a saját anyanyelvét sem. A törölt válaszomban leírtam - eufemizmusok nélkül, hátha így a szellemi kihívásokkal küzdők is megértik -, hogy ez az ügy nem észérvek, hanem kultúra kérdése. Vagy megvan valakiben, vagy nincs. Példaként a zsíros, ápolatlan hajjal, kitérdesedett mackónadrágban mászkálás elfogadhatatlanságát hoztam fel - az, hogy civilizált ember terített asztalnál eszik, pont ugyanennyire evidens.

Úgy tűnik, ez túlságosan sértő volt azoknak, akik csak az utcán, külsőségeikben hasonlítanak civilizált emberekre, ezért töröltették.:D

(volt) 64-es

2015. szept. 14. 22:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!