Anyám mindig veszekszik velem emiatt, ha megkérdezem miért, akkor nem mond semmit, csak hogy "magamtól is tudhatnám".
Láttam már itt hasonló gondolkodású embereket, szóval: Tulajdonképpen mi rossz van abban, ha a gyerek nem a konyhában eszik, hanem a szobában az íróasztalánál?
Régebben még én is bevittem a kaját a szomámba,kb.12-13 éves koromig. Általában azért mert gépeztem vagy valami "nagyon fontos dolgot " csináltam. Anya különösebben sosem szólt érte meg hát min. hetente 1-szer mindig kiporszívóztam a szibámat.Viszont egy-két éve rájöttem,hogy sokkal egyszerűbb kimenni az ebédlő asztalhoz,ahol minden kéznél van,és nem kell a szobába behurcolkodni,és akkor legalább csak egy helyiségben kell az ételmaradékok után takarítani. Most már az is idegesít,ha valaki behoz egy zacskó chipset a szomámba,azért mert pl.unokatesómék nem tudnak úgy enni,hogy ne morzsázzák össze a szőnyeget,ha szólnék érte akkor meg én lennék a bunkó. Szerintem ha teheted inkább te is egyél együtt a családoddal,vagy ha nem is együtt de akkor is legalább egyél kint a konyhában. Néha azért belefér ha mondjuk átmennek hozzád a barátaid,olyankor biztos anyukád is megértené a helyzetet. :) 15/L
2015. szept. 12. 18:52
52/72 anonim válasza:
*szobámat,bocsánat a helyesírási hibákért!
2015. szept. 12. 18:54
53/72 A kérdező kommentje:
ma 18:40
Nekem így tanították a szüleim is, meg a tanáraim is mindig: eszek valamit - (meg)eszem a reggelim.
2015. szept. 12. 19:18
54/72 anonim válasza:
Mi mindig a szobában ettünk mert olyan pici volt a konyha hogy nem volt étkező sem csak egy mini asztal.
De ha hatalmas konyhatok van asztallal akkor van lehetőséged ott enni. De ez olyan részletkérdés. Nekünk nem volt igy nem is volt kérdés belőle.
2015. szept. 12. 20:20
55/72 anonim válasza:
Nem baj, de gondolom nem a konyhában alszik, mert az már baj lenne.
2015. szept. 12. 20:23
56/72 anonim válasza:
14 ! Tudol ?? Eszed annyi mint látszik
2015. szept. 12. 20:37
57/72 anonim válasza:
az én szuleim se engedték, hogy a szobában egyek.. elkoltoztem, férjhez mentem, gyerekeim vannak..imádok a tévé elott a kanapén enni :D na nem a gulyáslevest, vagy a porkoltet :D de egy pizza, hamburger, sutemény..szendvics simán belefér. tolem mindenki ott eszik, ahol akar, ha morzsál meg felporszivozik..ha kiomlik a tej akkor meg kitakaritja a foltot. ennyi. egyébként a gyerekeim ritkán esznek a szobájukban, én annál surubben a nappaliban
2015. szept. 12. 21:30
58/72 anonim válasza:
45:
Ezt akartam pont írni. A munkahelyemen nincs konyha, ott eszel, ahol éppen rád jön az éhség kb (nyilván nem a wc-ben) , de van aki a munkaasztalnál, van aki kiül az udvarra stb.
Na és aki annyira azt vallja, hogy csak a konyhában akkor az munka közben nem eszik?
2015. szept. 12. 21:57
59/72 anonim válasza:
"Mert az íróasztal nem evésre van kitalálva."
Ilyen nincs hogy egy asztal valamire ki van találva...
Mindenki arra használja amire akarja...
"Miért baj az ha apád a szobádba megy szarni?"
Azért hatalmas közömbösség van a kettő között gondolom, ez egy nagyon rossz példa.
"Egy: enni a konyhába/ebédlőben kell"
Mi az hogy kell, semmit se kell!? :D
2015. szept. 13. 05:02
60/72 anonim válasza:
Ott tartunk, hogy még mindig nincs logikus észérv a szobában való kajálás ellen. Csak a mantra, hogy nem illik, meg hogy máshol kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!