Hazasok, akiknek van nagyobb gyerekuk es egy szobaban vagytok hogy oldjatok meg a szexet? Mikor van idotok egymasra?
Ez nekem is fura, így egyszer én is rákérdeztem egy olyan embernél akitől meg mertem kérdezni, ő csak annyit mondott, hogy ott van pl. a fürdő szoba.
Bár szerintem az nem nevezhető egy napon egy puha ággyal.
Gondolom olyankor vannak együtt amikor a gyerekek iskolában vannak, vagy elküldik barátnőkhöz, ismerősökhöz, külön órára.
Szerencsére már nincs velünk a gyerek, de amíg ott volt, úgy 6 éves koráig, akkor csináltunk amikor elaludt. Ez az idő a legalkalmasabb, mert akkor alszik a legmélyebben.
Na meg ha egy szobába vannak többen, megy a tévé is ugye általában, a gyerek persze korábban elaludt és végülis hozzá volt szokva a zajokhoz, járkáláshoz, tehát nem ébredt fel minden kis rezdülésre.
De ahogy tudtunk, természetesen mi is külön költöztettük a gyereket.
#9, ez nézőpont kérdése, szerintem meg az az aberrált, aki képes úgymond "konzervatív erkölcsi alapon" tönkretenni a párkapcsolati-szexuális életét, mert neki "elvei vannak"... az ilyen szerintem - ha férfi, ha nő - ne nyafogjon, ha a párja megoldja akkor másként az ez irányú dolgait.
Jelzem, én a #8-assal értek egyet, és persze, ilyen helyzet ideig-óráig bárkinél megeshet, de semmiképp nem vállalnék gyereket olyan helyzetre, ahol a gyereknek legalább iskolás korára nincs külön szobája... és nem, nem első sorban a szex miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!