Hazasok, akiknek van nagyobb gyerekuk es egy szobaban vagytok hogy oldjatok meg a szexet? Mikor van idotok egymasra?
Kedves 11-es, hogy komolyra fordítsuk a szót. Tudod én fontosnak tartottam, hogy agyerek mellettem legyen amíg kicsi és egyből tudjam, ha beteg este, ha valami baja van, vagy ha kérése van, azt azonnal tudjam teljesíteni.
Annak az árán is, hogy közben én esetleg a férjemmel csináltam olyan dolgot, amiről a gyerek nem tudott, nem hallott és nem látott, sőt fogalma sem volt róla, mert honnan is tudná, hogy egyáltalán a felnőttek szoktak ilyent csinálni.
Szóval én nem tudtam volna azt megtenni, hogy kirakom a pár hónapos gyerekemet a szobából, hogy tudjak szexelni.
De tudod mindenkinek más a fontos és arról meg tényleg lehetne vitatkozni, hogy ki a beteg és ki nem, főként így ismeretlenül.
Kérdező (#15), ez első sorban rajtatok, kettőtökön múlik - mint láthattad is - a saját gondolkodásotokon, a saját gátlásaitokon. Van, akit az is zavar a szexben, ha a szomszéd szobában van valaki, és van akit az se, ha egy térelválasztó túloldalán van valaki...és ez nem csak a gyerekre igaz, de adott esetben a szülőre is... mert ugye idővel - mondjuk ma átlagban úgy 16 évesen - ez a kocka megfordul:)
És hát ebben a tekintetben IS különbözőek vagyunk, inkább csak az a fontos, hogy az adott pár tagjai gondolkodjanak hasonlóan a dologról.
Én csak azt utálom, ha valaki ebben (is) "erkölcsi" lándzsát ráz, meg "NORMAlist" kezd emlegetni... pedig tipikus magánügy, azt a megoldást kell megtalálni, ami az adott embereknek a legjobb...
Én nem tudnék semmilyen korú gyerek mellett szexelni, ez van , teljesen feszélyezve érezném magam. Mi akkor vállaltunk babát mikor megvolt a külön szobája, nekem nem volt sokáig külön, emlékszem is dolgokra és csak a kellemetlen érzés tölt el mikor visszaemlékszem a saját szüleimre, mint ahogy szerintem mindenki aki belegondol a sajátjaiba hát még ha hallott is dolgokat.
Nyilván nem csecsemő voltam, de valószínű akkor is ment az akciózás, nem mindig tudja a szülő ,hogy mikor is alszik úgy a gyerek...
A másik abszurd számomra az amikor 2 gyerek van 1 szobában( ami kicsinek elmegy) mondjuk 5 éves korkülönbséggel és az egyik már 15 a másik csak 10....férjem tudna mesélni.
Ezzel szemben mindenki azt csinál amit akar, én nem tenném.
a régebbi időkben gyakoribbak voltak, főleg a fűtés miatt, hogy a szülők a gyerekeikkel aludtak egy szobában.
biztos vagyok benne hogy ők is szeretkeztek amíg aludtak a gyerekek.
szerintem se normális dolog , ha felébred a gyerek.. és már nagyobb:SS
megoldás az álfal, ami lehet átengedi a hangokat stb de legalább a vizuális élményt nem kapja meg szerencsétlen gyerek.
na szerintem senki se kiváncsi a szülei szexuális életére!! legyen kicsi vagy felnőtt az a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!