Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ahol a kúszó-mászó kicsi...

Ahol a kúszó-mászó kicsi mellett van nagyobb testvér, hogy oldjátok meg, hogy a nagyobb játékai (annak részei) nehogy a kicsi szájába kerüljenek?

Figyelt kérdés
A nagyobb is itt van, hozza át a játékokat, szétszedhető dolgokat, Barbie-cipőket stb.
2014. márc. 11. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
"hogy oldjátok meg"? odafigyeléssel.....
2014. márc. 11. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk 1,5 év a korkülönbség, 2,5 éves a nagyobb, még nincsenek nagyon apró játékai, mint pl. sima Lego. Odafigyelek. A nagy felszorult az asztalra a játékaival, mit pl. puzzle, ceruza, stb. de a kicsi már oda is fel tud menni, szóval nem egyszerű...
2014. márc. 11. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha alszik a pici, akkor játszhat ezekkel.

Amúgy rajzolhat, az asztalnál, vagy nagy pónikkal játszhat a földön.

Megérti hogy a pici, 8 hónapos, megeszi a Barbi cipőjét...

Pl. Kis asztalnál sem játszhat, rajzolhat, csak a nagynál, mert a pici feláll, s mindent elvesz...

2014. márc. 11. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden dobozban a szekrényen, ahol nem éri el a nagy. együtt játszunk az aprókkal, akkor ott vagyok. Vagy ha nem vagyok ott akkor a pici a járókában. A nagy tudja, hogy megfulladhat a kicsi, nem adja oda. 3 és 1 éves.
2014. márc. 11. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
A nagy fent játszik az ebédlőasztalon az aprólékokkal.
2014. márc. 11. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Nálunk 3,5 év a korkülönbség. A nagy 4éves, a kicsi 7hónapos. a nagy apróbb játékai dobozban vannak, így a kicsi nem jut hozzá. Ha meg a nagy azokkal játszik, akkor ott vagyok mellettük, és figyelek. A kicsi kezébe is adok ilyen játékokat, hogy ne sóvárogjon anyira utána. De be nem kaphatja, és ha megnézegette azután már veszem is el tőle. Nálunk nincsenek ilyen gondok.
2014. márc. 11. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

1.-nek - ha nem lenne igényem odafigyelni, a kérdés sem fogalmazódott volna meg bennem, ennél ötletesebb választ vártam.

Többieknek köszi.

És a véletlenül lepotyogtatott, széthordott darabkákkal sosem volt gond?

2014. márc. 12. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!