Ahol a kúszó-mászó kicsi mellett van nagyobb testvér, hogy oldjátok meg, hogy a nagyobb játékai (annak részei) nehogy a kicsi szájába kerüljenek?
Figyelt kérdés
A nagyobb is itt van, hozza át a játékokat, szétszedhető dolgokat, Barbie-cipőket stb.2014. márc. 11. 15:37
1/7 anonim válasza:
"hogy oldjátok meg"? odafigyeléssel.....
2/7 anonim válasza:
Nálunk 1,5 év a korkülönbség, 2,5 éves a nagyobb, még nincsenek nagyon apró játékai, mint pl. sima Lego. Odafigyelek. A nagy felszorult az asztalra a játékaival, mit pl. puzzle, ceruza, stb. de a kicsi már oda is fel tud menni, szóval nem egyszerű...
3/7 anonim válasza:
Ha alszik a pici, akkor játszhat ezekkel.
Amúgy rajzolhat, az asztalnál, vagy nagy pónikkal játszhat a földön.
Megérti hogy a pici, 8 hónapos, megeszi a Barbi cipőjét...
Pl. Kis asztalnál sem játszhat, rajzolhat, csak a nagynál, mert a pici feláll, s mindent elvesz...
4/7 anonim válasza:
Minden dobozban a szekrényen, ahol nem éri el a nagy. együtt játszunk az aprókkal, akkor ott vagyok. Vagy ha nem vagyok ott akkor a pici a járókában. A nagy tudja, hogy megfulladhat a kicsi, nem adja oda. 3 és 1 éves.
5/7 anonim válasza:
A nagy fent játszik az ebédlőasztalon az aprólékokkal.
6/7 anonim válasza:
Nálunk 3,5 év a korkülönbség. A nagy 4éves, a kicsi 7hónapos. a nagy apróbb játékai dobozban vannak, így a kicsi nem jut hozzá. Ha meg a nagy azokkal játszik, akkor ott vagyok mellettük, és figyelek. A kicsi kezébe is adok ilyen játékokat, hogy ne sóvárogjon anyira utána. De be nem kaphatja, és ha megnézegette azután már veszem is el tőle. Nálunk nincsenek ilyen gondok.
7/7 A kérdező kommentje:
1.-nek - ha nem lenne igényem odafigyelni, a kérdés sem fogalmazódott volna meg bennem, ennél ötletesebb választ vártam.
Többieknek köszi.
És a véletlenül lepotyogtatott, széthordott darabkákkal sosem volt gond?
2014. márc. 12. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!