Ti hogy oldjátok meg kisbaba mellett a nagyobb gyerek napi szórakoztatását/programjait?
Neked azért egyszerübb helyzeteted van mert a nagy már elég nagy.
Nekem tavaly volt a nagy 21 hós nyáron mikor a kicsi született.
hát nem volt egyszerü. nekünk van kertünk, ami biztonságos, de nem mertem kiengdni egyedül, hogy nem látom. ìgy az ablakban szoptattam, hogy lássam. (udvaron a a szomszédok látnak, az idegesít)
Játszótérre ritkán jártunk, csak ha a kicsi alvása volt.Akkor gyorsan babakocsiba és indultunk is. Ami rossz volt, hogy a játszónk nem volt bekerítve, és óriási volt, nem lehet egyetlen pontról sem belátni az egészet és a 21 hós gyereknek még mászókán is segíteni kellett. ìgy nehezen de toltam árkon bokron a babakocsit....
Otthon a nagy az elsö 3 hónapban egésznap tv-t. èrdekes mert hamar leszokott róla, ahogy jobb lett a kicsivel a helyzet úgy ritkult neki is a tv-, most már csak reggelente néz meg nagy ritkán este. Ö maga nem igényli, és nem is kéri.
öt éves már szerencsére eljátszik magában, enyém legómániás most éppen, szeret színezni is, kirakózni is, ezek elég sokáig tartanak.
Hát sajnos vagy magadra kötöd a babát vagy ellesz majd a kocsiban. A játszó idejét meg kellene szabni, 2 óra de. és 2 du.
Mivel gondolom van házimunka is, úgysem vagytok egész nap játszón.
Tényleg jó, hogy nagyobb a korkül, én a kicsit kézben fogtam, vagy ordított, a nagy meg homokozott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!