Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért baj, ha a gyerek a...

Miért baj, ha a gyerek a szobában eszik?

Figyelt kérdés

Anyám mindig veszekszik velem emiatt, ha megkérdezem miért, akkor nem mond semmit, csak hogy "magamtól is tudhatnám".

Láttam már itt hasonló gondolkodású embereket, szóval: Tulajdonképpen mi rossz van abban, ha a gyerek nem a konyhában eszik, hanem a szobában az íróasztalánál?

2015. szept. 12. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
89%
Itt olyan kérdést tettél fel amit nem velünk, hanem anyukáddal kellene megvitatnod. Csak ő tudja neked a valóságot elmondani hogy őt miért zavarja. Mi csak azt tudjuk neked elmondani, hogy minket miért zavarna hasonló helyzetben.
2015. szept. 12. 14:15
 22/72 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy meg nem tudjuk a másik fél oldaláról.

Lehet, hogy észre se veszed és morzsálsz, lehet hogy folyamatosan bent hagyod a tányérokat amibe beleszárad a kaja és anyukád pakolja el mindig utánad, nem tudjuk, hogy ő leült e volna ebédelni veled, hogy Dr

Mikor a párommal összekerültem és áthívott magához nálunk nem volt konyhaasztal, mindenki külön elvonulva evett(még karácsonykor is tálcáról az ágyon ülve ették a kaját).

A párom pedig folyamatosan az ágyban fekve evett, jó fél évembe telt míg leszoktattam erről.

Ma már számára is teljesen természtes, hogy az asztalnál ülve eszünk.

2015. szept. 12. 14:21
 23/72 anonim ***** válasza:
99%

Mi már ez az elmebeteg ötlet, hogy a szarással hasonlítjuk össze az evést.

Most akkor bűn az utcán megenni egy hot-dogot, mert az utcán nem szarunk? Vagy moziban pattogatott kukoricán enni, mert a mozi nézőterén sem szarunk? Vagy a munkahelyeken, ahol nincs elég hely az ebédlőben és sokan az íróasztaluknál eszik meg a szendvicset, amit hoztak, azzal mi van? Az is undorító, mert ott nem szarunk?

Lehet, hogy vannak, akik csak úgy tudnak enni, hogy mindent összemorzsálnak, pacsmagolnak maguk körül, de szerencsére nem mindenki ilyen.

Akkor udvariatlanság bevinni a kaját a szobába, ha amúgy a család az asztalnál ül és közösen ebédel.

2015. szept. 12. 14:21
 24/72 anonim ***** válasza:
94%

A lényeg kimaradt a kérdésből, hogy akkor anyuka hol és kivel eszik, mert ha az akciód révén egyedül marad a konyhában/ebédlőben...,akkor nincs mit kérdezned. Megfőzte, elmosogat, mi a csudáért nem lehet leülni vele, és beszélgetni egy félórácskát vacsi közben?

Ilyesmit csak az tesz, aki direkt bunkózni akar az anyjával, vagy nincs beleérző képessége, milyen lehet egy elvonuló nagyúrra főzni, aki mellesleg a saját fia, és mégsem akar egy asztalhoz ülni vele.

2015. szept. 12. 14:22
 25/72 anonim ***** válasza:
96%

* leült volna veled ebédelni és beszélgetni

* náluk nem volt konyhaasztal

Bocs csak telórol vagyok és az autokorrekt bezavar néha.

2015. szept. 12. 14:22
 26/72 A kérdező kommentje:

Közben sorozatot nézek. A billentyűzetem egy külön klaviatúratartón van, amit betolok és egyből nem a bill. fölött eszek. Kajaszag sincs, mindig nyitva van az ablakom.

Ha a szüleim is esznek, akkor kiülök és velük kajálok az étkezőben, de egyedül nem fogom a falat bámulni, ismerem magam, akkor max egy fél szendvicset eszek meg, mert egyszerűen unok ott ülni.

Nem koszolok össze semmit, vagy ha mégis, azt úgyis én takarítom.

2015. szept. 12. 14:23
 27/72 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Amúgy sokszor pont hogy anya vonul el kajálni délután 5-kor, aztán vacsorázni meg nem akar.
2015. szept. 12. 14:24
 28/72 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt írja a kérdezőről, hogy elkényesztetve, az ne ossza az észt arról, mi helyes, és mi nem!
2015. szept. 12. 14:34
 29/72 anonim ***** válasza:
11%

Egyébként a kérdező olyanokat kérdezett, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint az anyja, és hogy mi az oka ennek a tiltasnak. Szerintem mindannyian leirtuk,

-illetlenseg, és nem odavalo dolgot teszel.

-meg kéne tanulnod, hogy nálatok ez a szabály és kész

-evés közben nem sorozatot kell nézni, hanem enni kell, ez nem unom nem unom kérdés. Ha már 6 órája nem ettél, akkor egész egyszerűen addig eszel, amíg jól nem laksz.. és nem addig amíg megunsz nyammogni. Te mit csinálnál egy étteremben? Ott nincs tv és számítógép.

2015. szept. 12. 14:36
 30/72 anonim ***** válasza:
21%

De úgy látom, hogy aki nem a szobába eszik, hanem a konyhába azt lepontozzák.

Miért is?

2015. szept. 12. 14:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!