Miért felháborító ha egy apának fizetnie kell a gyerek után tartásdíjat?
Kedves #48, látom, totálisan nem értetted - "Ugye én pont ugyanekkora joggal írhatnám, hogy "nők, ha méltónak bizonyultok rá, akkor..." - írtam. Értsd: a "pont ugyanekkora" = SEMEKKORA, eleve beteg dolog egy kapcsolat, ami arra alapul, hogy a másik úgymond "méltó legyen rá"... gondolom megvan a 80-as évek alapvicce, a
"Nő: - ÉRTEM küzdeni kell!
Ffi: - Ja, akkor d**jon meg téged a Szkander bég..."
- na, erről ennyit.
"Ezért nektek, hagyományos, patriarchális szemléletű férfiaknak kell felzárkóznotok hozzájuk, hogy, ha érzelmi és teljes-emberi kapcsolatot kerestek, találjatok is." - ugyan már, miért akarna bárki is olyan kapcsolatot, ami rossz neki? - ezen gondolkodtál már? Minek kellene nekem olyan nő, aki csak elvárásokkal van tele, és még ráadásul a szex is rossz vele? Mit adna meg a vele való kapcsolat abból, ami számomra fontos? Ja, hogy a világon SEMMIT? Akkor valóban igen nagy a valószínűsége, hogy küzdeni fognak a kegyeiért... vagy mégse...:))) Mi célból hajtana bárki is öntudat-staniclikben, amikor vannak tök normális nők is?
(egyébként köszi, VAN párom, tizenéve...)
Ja, előző, nem csodálom, hogy pont ez a kérdés vonzotta be a femiket, mint a villanykörte a szitakötőket...
Mivel valszeg nem igazán tudnak olyan férfit találni, akivel hosszú távon passzolnak, ezért gyakran megeshet velük ez a szitu, hogy a terhesség alatt, vagy az azt követő néhány évben szétesik a kapcsolatuk, és utána kedvenc áldozat-tudatukban megerősödve szidhatják a férfiakat, meg követelőzhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!