Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért felháborító ha egy...

Miért felháborító ha egy apának fizetnie kell a gyerek után tartásdíjat?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm terhes lett egy két éves kapcsolatban, ahol a férfi el akarta venni feleségül. Amikor a nő terhes lett, annak ellenére, hogy a pasi mindig a gyerektemát erőltette elhagyta. Az indoka az volt hogy még pár évet várni akart. Az egyik munkatársunk sajnálja a pasit, hogy fizetnie kell a gyerek után. Miért támogatják ilyenkor ennyire a pasit amikor komoly kapcsolatban voltak? Mert annyira védte a pasit mintha ott sem lett volna amikor a gyerek fogant. Szerintetek a gyerek nem érdemli meg a gyerektartast?
2015. júl. 30. 19:31
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
30%

Kedves #48, látom, totálisan nem értetted - "Ugye én pont ugyanekkora joggal írhatnám, hogy "nők, ha méltónak bizonyultok rá, akkor..." - írtam. Értsd: a "pont ugyanekkora" = SEMEKKORA, eleve beteg dolog egy kapcsolat, ami arra alapul, hogy a másik úgymond "méltó legyen rá"... gondolom megvan a 80-as évek alapvicce, a

"Nő: - ÉRTEM küzdeni kell!

Ffi: - Ja, akkor d**jon meg téged a Szkander bég..."

- na, erről ennyit.

"Ezért nektek, hagyományos, patriarchális szemléletű férfiaknak kell felzárkóznotok hozzájuk, hogy, ha érzelmi és teljes-emberi kapcsolatot kerestek, találjatok is." - ugyan már, miért akarna bárki is olyan kapcsolatot, ami rossz neki? - ezen gondolkodtál már? Minek kellene nekem olyan nő, aki csak elvárásokkal van tele, és még ráadásul a szex is rossz vele? Mit adna meg a vele való kapcsolat abból, ami számomra fontos? Ja, hogy a világon SEMMIT? Akkor valóban igen nagy a valószínűsége, hogy küzdeni fognak a kegyeiért... vagy mégse...:))) Mi célból hajtana bárki is öntudat-staniclikben, amikor vannak tök normális nők is?

(egyébként köszi, VAN párom, tizenéve...)

2015. aug. 1. 05:22
 52/60 anonim ***** válasza:
#49, a #46-ost én írtam - és semmi nem rémlik abból, amire reagálni próbálsz...
2015. aug. 1. 05:24
 53/60 anonim ***** válasza:
31%
#50 "", gondolom, ha rád támadna valaki, aki kétszer olyan erős, mint te, az első gondolatod az lenne, hogy "de jó lenne, ha tudnám kezelni a helyzetet"... " - ezt nem egészen értem, szerintem sacckb minden épeszű embernek ez az első gondolata, ha rátámad valaki... max az agresszív szociopata az, aki örül a konfliktusnak, ahelyett, hogy megakadályozni igyekezne...
2015. aug. 1. 05:29
 54/60 anonim ***** válasza:
22%
#49 látszik hogy nem vagy hajlandó elfogadni tényeket, csak véded a saját kis igazad, vagy legalább is amit te annak hiszel. Nem azt kérdeztem hogy "jelen vannak-e" hanem hogy MENNYIEN, de nagyon szereted úgy átformálni a kérdést hogy beleköthess és te tűnj a "helyes" válaszolónak. De nem baj, megtanultam hogy a te fajtáddat nem érdemes veszekedni mert ha az egyik témát megcáfoljuk gyorsan kerestek egy másikat amiért lehet sírni, vagy ha ezt megunjátok, vagy szimplán már nincs mit összahazudni, elkezdtek személyes támadásokat intézni hogy "de te ezt nem ismered mert privilegizált fehér heteró CIS férfi vagy" és kezdődik előlről, szimplán nem érdekes veletek vitatkozni, ha elkezdenék beszélni a mellettem ketrecben üldögélő patkányhoz valószínűleg több racionalítást és intelligenciát kapnék válasznak mint itt egyes kommentedből.
2015. aug. 1. 13:32
 55/60 anonim ***** válasza:
33%

Ja, előző, nem csodálom, hogy pont ez a kérdés vonzotta be a femiket, mint a villanykörte a szitakötőket...

Mivel valszeg nem igazán tudnak olyan férfit találni, akivel hosszú távon passzolnak, ezért gyakran megeshet velük ez a szitu, hogy a terhesség alatt, vagy az azt követő néhány évben szétesik a kapcsolatuk, és utána kedvenc áldozat-tudatukban megerősödve szidhatják a férfiakat, meg követelőzhetnek...

2015. aug. 1. 13:57
 56/60 anonim ***** válasza:
31%
... és nyomkodhatják a piros gombot is persze...:)))
2015. aug. 1. 17:04
 57/60 anonim ***** válasza:
31%
Ismét bebizonyosodik, hogy az ún. "férfijogi aktivisták" értelemmel, érveléssel megközelíthetetlenek. Sajnálatos.
2015. aug. 1. 20:46
 58/60 anonim ***** válasza:
49%
#57, nézőpont kérdése... nekem spec a mai feministákról van ez a véleményem, már egy jó ideje...
2015. aug. 1. 22:52
 59/60 anonim ***** válasza:
32%
57. Végülis a nőjogi aktivisták nem ignorálnak bármiféle bizonyítékot ami ellenük szól vagy szimplán veszik semmibe azt amit mondanak nekik. [/sarcasm]
2015. aug. 2. 00:48
 60/60 anonim ***** válasza:
47%
ti mind őrültek vagytok, egy nő problémájából össznépi szexista sárdobálást csináltatok. nézzetek már magatokba ha a fröcsögés mellett van egy kis szabadidőtök.
2015. aug. 6. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!