Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bunkó voltam, vagy ez így...

Bunkó voltam, vagy ez így igazságos volt?

Figyelt kérdés

Napokkal, hetekkel ezelőtt felkapott téma volt a nyilvános szoptatás. Anyós és sógornőm mellette én ellene. Először is a neveltetésem és szemérmességem miatt, másodsorban a babám miatt. Az én lányom éves után általában elalszik, nyugodtan az ágyában alhat és NEKEM ez fontos (másnak nem, nem vagyunk egyformák ).

A lényeg, hogy tegnap átjöttek és jó sokan voltunk barátok, férjem kollégái, családtagok, rokonok ugy 30an lehettünk (fèrjem szulinapja volt).

Megkerdezte hol etetheti meg a kicsit én meg a főtere mutattam, hogy ülj oda nyugodtan. Csodálkozott, és kérdőn nézett.

Azt mondta még pár napja, hogy ő nem szégyelli és bárhol szoptat

2015. jún. 26. 13:34
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
95%

# 50

Azért ne felejtsük el, hogy ez a festmény a "sötét középkorban" készült. :-)))

2015. jún. 26. 18:29
 52/54 anonim ***** válasza:
85%

Viszont időtálló alkotás. A hangsúly egyébként a gyengébb idegzeten volt:-)

Csak azt nem értem, hogy aki nem bírja elviselni egy szoptató anya látványát, az minek szül gyereket. Egyáltalán hogyan hozza össze? Vannak sokkal inkább pirulásra késztető dolgok, mint egy női mell...:-)

2015. jún. 26. 18:35
 53/54 anonim ***** válasza:
76%
Van aki nem szereti és zavarja ezt tiszteletben kellene tartani, ha meg lehet oldani a babával félrevonulva is, illene inkább azt választani.
2015. jún. 26. 23:20
 54/54 anonim ***** válasza:
0%

Az nem igazán derült ki számomra, kérdező, hogy anyósod és sógornőd hogyan képviselik a véleményüket? Téged leugatva, letromfolva, erőszakosan? Mert ha így van, akkor nagyon is érthető volt a reakciód, hiszen csak "visszakapták" a bunkóságot. (Amúgy is, az olyan embereknek, akik "elveket vallanak", és ezt másokat ledózerolva hangoztatják is, jó próba, ha az elveik, véleményük gyakorlati megvalósítására késztetjük őket. Akibe szorult minimális intelligencia, az tanulságként fogja fel a dolgot, akibe meg nem, annak mások lesznek a bunkók.)

Ha viszont nem, akkor valóban nem volt szép tőled. Ha meg -- mint már korábban írták -- eleve van valami ellenérzésed vele, velük szemben, annak is lehet, hogy van oka.

Szóval én nem ítélném el a kérdezőt ennyiből, elsőre.

2015. jún. 27. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!