Szerintetek ez igazsagos? Tobbi lent.
Milyen országról van szó? Magyarországon 1-5 között vannak a jegyek, így nem egyértelmű számunkra, hogy ez a 7.8 mit jelent, mennyire rossz vagy jó.
De ha rosszak a vizsgáid, miért jársz ki az órákról?
nem tudom mi az a próbavizsga? fontos?
olyan mint itt a központi felvételi?
ha igen, akkor értesd meg vele, hogy ha évekig ilyen jó teljesítményeid voltak, versenyeken is nyertél, akkor nem ítélhet el egy rossz eredmény miatt.
mindenkinek van rossz napja, vagy amikor nem úgy fog az agya.
reméljük megérti
De akkor ez a probléma. Megmondod anyukádnak, hogy túl magabiztos voltál, és emiatt nem nézted át és nem gondolkodtál többet, ezért rontottad el. De ennek ellenére szorgalmas vagy és igyekszel, és tanultál ebből, ezentúl sokkal figyelmesebb leszel.
Anyukád is csak azért büntet, mert tudja, hogy ennél jobbat is tudsz :)
akkor meg nem értem anyukádat:S
főleg ha csak ilyen próba volt..
apukátok veletek él? vagy nagymama, valaki tudna rá hatni?
nem tudom hogy működnek ott a jegyek, de ha ez olyan 78-85%ot jelent akkor egyátalán nem írtál rosszat
nem is értem ezért miért tilja be a tvt egész tanévre
Szóval lazítottál, mert neked elég az 5 is.
Igaz, kissé szigorúan vesz az édesanyád, de csak azt akarja jelezni, gondolom, hogy mindig a legjobbat akard elérni. Még akkor is, ha netán a fele is elég lenne.
Tanulj jól az elkövetkező időben és egy idő után próbálj meg beszélni vele.
Mondjuk nem lett volna rossz ötlet, ha anyukádnak elmondod, hogy miért sikerült így a próbavizsgád. Ő a legjobbakat akarja neked, mert felétek még jobban kell teperni azért, hogy aztán jó színvonalon élhess. Egyelőre ezt nem látod, de majd meg fogod érteni (én 10. osztályos voltam, amikor rájöttem erre).
Szabad megkérdezni, hogy melyik város ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!