Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek igazságos, hogy a...

Szerintetek igazságos, hogy a szülő visszaköveteli a pénzt a gyerektől, amit a nevelésre költöttek?

Figyelt kérdés

a barátom egyke. suli után elkezdett dolgozni, és ledöbbentem, mikor mondta, hogy 170e-ből egy fillért sem tud elrakni, mert a szülei elkérik, hiszen tartozik nekik azzal a pénzzel, amit ráköltöttek születése óta. az apja felmondott a munkahelyén, egész nap iszik/tv-zik jó világ van, mert ez jár neki.

hát nem tudom.. nincs gyerekem, de ha lenne, én azért vállalnám, mert szeretném, és vállalnám, hogy pénzbe kerül, aztán majd ő is a saját gyerekére, nem pedig rám.

2014. nov. 15. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Nagyon unatkozól.Más nem jutott eszedbe?
2014. nov. 15. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
23%

Létezik szülőtartás, de messze nem 100%.

Érdemes lenne utána járni nem jár e jobban, ha a biróság itéli meg a szülőtartást.

Bár ugy tudom annak az egyik alapvető feltétele, hogy a szülő ne végezzen önpusztitó tevékenységet.

Mennyit isznak?

2014. nov. 15. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
15%
(64-essel nem foglalkozz valószinű nálunk is sokkal jobban unatkozik)
2014. nov. 15. 18:39
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Látod, hogy létezik csak nem jogszerű. Szóval ha haverod elköltözik és fizeti az albérletet sokkal jobban jár.

Szülőtartás valóban létezik de azt nem ítélik meg egykönnyen, főleg mivel ezzel a magatartással a szülő bizonyítja a méltatlanságot. Ráadásul a gyerektartás az egyetlen amit még a saját létfenntartásod kárára is fizetni kell, a szülőtartást nem.

2014. nov. 15. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Vagyis megitélik, s ha 179-ből nem futja albira, kajára, rezsire, autó fentartásra, stb stb, márpedig nem fogja futni akkor önálló vagy s még fizetned sem kell.

Azt pedig nem hiszem, hogy szülő tartás miatt el kéne adni a kocsit...

2014. nov. 15. 19:43
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

(Ha mégis, akkor is több marad.)

Nem lehetne megitélni szülőtartásnak havi 100 liter bort?

Reális, méltányos, s az már nem szabhatják meg hogy Tokaji Aszú legyen.

Faternak odakursz 10 000-ből havonta 100 liter pancsolt bort, oszt jónapot!

2014. nov. 15. 19:47
 7/10 anonim ***** válasza:
a barátodnak szépen annyit kellene tennie, hogy a legközelebbi fizetéséből kivegyen egy szobát, átcuccoljon, és felejtse el az egészet. ennyi.
2014. nov. 16. 01:30
 8/10 A kérdező kommentje:
szülőtartás? úristen. még szerencse hogy az én szüleim normálisak.
2014. nov. 16. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
A molnár is normális
2014. nov. 16. 16:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha a barátodnak ennyi esze van, akkor meg is érdemli. Mi ketten 240ből megélünk albérletben Pesten, ebből kiindulva egy embernek 170 elég kell, hogy legyen bárhol. Ennél tuti jobban jönne ki.
2014. nov. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!