Bunkó voltam, vagy ez így igazságos volt?
Napokkal, hetekkel ezelőtt felkapott téma volt a nyilvános szoptatás. Anyós és sógornőm mellette én ellene. Először is a neveltetésem és szemérmességem miatt, másodsorban a babám miatt. Az én lányom éves után általában elalszik, nyugodtan az ágyában alhat és NEKEM ez fontos (másnak nem, nem vagyunk egyformák ).
A lényeg, hogy tegnap átjöttek és jó sokan voltunk barátok, férjem kollégái, családtagok, rokonok ugy 30an lehettünk (fèrjem szulinapja volt).
Megkerdezte hol etetheti meg a kicsit én meg a főtere mutattam, hogy ülj oda nyugodtan. Csodálkozott, és kérdőn nézett.
Azt mondta még pár napja, hogy ő nem szégyelli és bárhol szoptat
Ha én szoptatam volna nyilvánosan a gyerekem akkor még igazad is lenne, de nem így van/volt.
Én a gyerek szobába tettem, meghitt kettesben :)
Nem érzem, és nem gondolom azt, hogy bunkó voltam.
Csupán, azt hiszem ugy mondják; ed meg amit főztél!
Jelen esetben etesd meg ahogy mondtad.
Figyelj, az hogy azt jelenti, hogy valamiről véleményem van, nem azt jelenti, hogy nekem is úgy kell tennem.
Pl. szerintem is normális dolog a szoptatás, engem nem zavar, ha egy anya megeteti a gyerekét nyilvánosan. De lehet, hogy ha anya lennék, én nem csinálnám.
Érted ezt? A véleményem az, hogy mindenkinek megvan a joga hozzá, de nem muszáj úgy tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!