Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Bunkó voltam, vagy ez így...

Bunkó voltam, vagy ez így igazságos volt?

Figyelt kérdés

Napokkal, hetekkel ezelőtt felkapott téma volt a nyilvános szoptatás. Anyós és sógornőm mellette én ellene. Először is a neveltetésem és szemérmességem miatt, másodsorban a babám miatt. Az én lányom éves után általában elalszik, nyugodtan az ágyában alhat és NEKEM ez fontos (másnak nem, nem vagyunk egyformák ).

A lényeg, hogy tegnap átjöttek és jó sokan voltunk barátok, férjem kollégái, családtagok, rokonok ugy 30an lehettünk (fèrjem szulinapja volt).

Megkerdezte hol etetheti meg a kicsit én meg a főtere mutattam, hogy ülj oda nyugodtan. Csodálkozott, és kérdőn nézett.

Azt mondta még pár napja, hogy ő nem szégyelli és bárhol szoptat

2015. jún. 26. 13:34
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
92%
Nem gond, ha távol áll tőled az intelligencia, csak ne hirdesd ilyen büszkén.
2015. jún. 26. 14:33
 32/54 piroska és a farkas ***** válasza:
91%
nekem úgy tünik, hogy te pont NEM álltál ki avéleményedért. Ugyanis a te véleményed az, h yilvánosan ne. Te a sogornőd véleményéért, vagy vélt véleményéért álltál ki, meglehetősen álszent modon, és ez nem lett volna dolgod.
2015. jún. 26. 14:35
 33/54 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező: pont 32-en válaszoltak. 32-ből eddig 32 mondta azt kb, hogy bunkó voltál. El tudod végre fogadni, hogy az voltál, vagy még mindig azt hiszed, hogy jól cselekedtél?
2015. jún. 26. 14:39
 34/54 A kérdező kommentje:

Ha én szoptatam volna nyilvánosan a gyerekem akkor még igazad is lenne, de nem így van/volt.

Én a gyerek szobába tettem, meghitt kettesben :)

2015. jún. 26. 14:39
 35/54 A kérdező kommentje:

Nem érzem, és nem gondolom azt, hogy bunkó voltam.

Csupán, azt hiszem ugy mondják; ed meg amit főztél!

Jelen esetben etesd meg ahogy mondtad.

2015. jún. 26. 14:41
 36/54 anonim ***** válasza:
91%
Erre most mit lehet mondani? Kész tömeg állítja itt, hogy nincs igazad, de szerinted az van. Azért amikor ilyen helyzet áll elő, érdemes önkritikát gyakorolni. Nem mindig, de alkalmanként, hátha kiderül, hogy nem csak mások szerint vagy hülye, hanem tényleg.
2015. jún. 26. 14:45
 37/54 anonim ***** válasza:
87%
Bunkó és beképzelt vagy! Ráadásul írni sem tudsz...azt nem a gépen lévő program szabályozza.
2015. jún. 26. 14:45
 38/54 anonim ***** válasza:
16%
Nem voltál bunkó!
2015. jún. 26. 14:50
 39/54 anonim ***** válasza:
91%

Figyelj, az hogy azt jelenti, hogy valamiről véleményem van, nem azt jelenti, hogy nekem is úgy kell tennem.

Pl. szerintem is normális dolog a szoptatás, engem nem zavar, ha egy anya megeteti a gyerekét nyilvánosan. De lehet, hogy ha anya lennék, én nem csinálnám.

Érted ezt? A véleményem az, hogy mindenkinek megvan a joga hozzá, de nem muszáj úgy tennie.

2015. jún. 26. 14:58
 40/54 anonim ***** válasza:
11%
Zsebkendőt tartasz a szád elé, ha meglátsz egy szoptató nőt? Undorítónak találod? Akkor magadtól is undorodhatsz, ugyan olyanod van neked is, ugyanúgy csinálod te is. :) Ez olyan, mintha a női nemi szervtől undorodnál. Nyilván, jó esetben nem hoz izgalomban, miért is hozna, de gondolom, attól sem undorodsz. Ha pedig diszkréten történik a nyilvános szoptatás, nem látod a nő mellét, nem is értelek, komolyan... :)
2015. jún. 26. 15:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!