Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok. Mikor mondjam...

Terhes vagyok. Mikor mondjam el itthon? Meg egyáltalán, hogyan?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem, nemrég megtudtam, hogy gyerekünk lesz a barátommal (külföldi, nem Mo.-n él).

Nem tudom, hogy itthon a családomnak hogy kéne elmondanom. Mert jó lenne, ha a barátom is itt tudna lenni, de nem tud ígérni semmit, mert most van pár fontos dolga, amiket nem tud csak úgy otthagyni másra, napokra.

Viszont azt sem tudom, hogy ezt meddig lehet titokban tartani.

Aztán itt van az, hogy mégis hogyan mondjam el. Mert még csak 6 hetes terhes vagyok és tudom, hogy valaki vár a 12. hétig, amíg bejelentik a családnak, barátoknak.

De ugye én még anyáékkal lakom, így jobb lenne mostanában, nem?

2015. márc. 19. 18:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd a francba, ez egy idióta. 35 évesen nagymama, személyes dolgokat lát bele más életébe, és most itt veri magát. Ahogy nézem a kommenteket, és a százalékokat, nem kérdés hogy a többség mit gondol erről.
2015. márc. 20. 17:09
 62/70 anonim ***** válasza:
24%
61: te honnét veszed azt, hogy én hány éves vagyok? :D És még én tudok bele többet a dolgokba! Nevetséges vagy!!!
2015. márc. 20. 17:13
 63/70 anonim ***** válasza:
59%

Még egy utolsó szó szindrómával is fertőzött vagy?:)

ajjaj

2015. márc. 20. 17:26
 64/70 anonim ***** válasza:
15%
Ez volt a legkomolyabb amit reagálni tudtál arra, hogy honnét veszed a koromat? :D Komoly. Ettől még az eszelős te vagy, és ezt már nem igen tudod szépíteni!
2015. márc. 20. 17:33
 65/70 anonim ***** válasza:
17%

Eddig nem szóltam bele de 61-es megjegyezném, hogy a történelem is mutatja, hogy a többség általában a befásult, elítélő, irigy, rosszalló selejtek hada volt. És nagyrészt gyerekek járkálnak ebben a kategóriában, szóval a többségre való hivatkozás most nagy bukta.

De mi sem bizonyítja, hogy oly felnőttek mint te sem fogták fel a kérdést ami nem az volt megtartsa e, mert rohadtul nincs hozzá közötök , hanem az, mikor mondja el ;)

2015. márc. 20. 19:34
 66/70 anonim ***** válasza:
77%

OFF:

a kérdésre már nem tudok mit mondani, elmondtak mindent előttem, én csak a vitába szólnék bele mint kívülálló.

És 57%-os, nagyon nincs igazad. Tényleg szembemész mindenkivel, csakazértis rúgkapálsz, hogy de neked van igazad, mindenképpen magadénak akarod az utolsó szót, és közben te vagy az, aki szétoffolod az egészet... (be ne szólj, hogy bocsika, de én is offolok, mert fejbelövöm magam.)

Szóval szerintem most már menjél szépen játszani az unokáddal vagy filmet nézni a lányoddal, eleget hallottunk tőled.

2015. márc. 20. 20:04
 67/70 anonim ***** válasza:
13%

A kérdésre már én sem válaszolnék, mert mindent elmondtak, sőt még annál is többet. A vitát illetően az utolsónak írnék annyit, hogy miért is kell provokálni? Az 57%os már rég befejezte volna, és ahogy elnézem be is fejezte. Abban pedig mélységesen igaza volt, hogy a kérdés nem arról szólt, amiről itt vele vitáztatok több oldalon keresztül.

Én simán visszaírnék az 57%os helyében annyit még neked, hogy oké lődd fejen magadat! :)

2015. márc. 20. 20:31
 68/70 anonim ***** válasza:
77%

"Ez volt a legkomolyabb amit reagálni tudtál arra, hogy honnét veszed a koromat? :D Komoly. Ettől még az eszelős te vagy, és ezt már nem igen tudod szépíteni!"

Igen? Szerinted ezzel befejezte? Mert ez volt az utolsó kommentje. Nem, ő provokál. Én nem - én csak kifejeztem felháborodásomat, mert irritált, pont mint te.

És nem, nem lövöm fejbe magamat (amúgy a legkevésbé sem volt vicces, sőt inkább szánalmas), mert nem láttam olyat, hogy "bocsika, de[...]".

2015. márc. 20. 20:41
 69/70 anonim ***** válasza:
13%
Amit beidéztél tőle az is személyeskedő, provokálásra volt válasz a 57%-ostól. Nem a válaszoló szokott provokálni, hanem aki elkezdi. És te jelenleg velem is ezt teszed.
2015. márc. 20. 21:46
 70/70 anonim ***** válasza:
77%
Tudod mit, fáradt vagyok ehhez. A százalékaid beszélnek helyettem.
2015. márc. 20. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!